up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrskor fitness

Herrskor fitness

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Hur väljer man gympaskor för män?

Att välja rätt gympaskor för män är avgörande för en bekväm och säker träningsupplevelse. Här är några tips som hjälper dig att välja lämpliga gymskor:

Känn din träningsrutin: Tänk på vilken typ av övningar och aktiviteter du planerar att göra på gymmet. Olika träningspass kan kräva olika typer av skor. Till exempel är löparskor idealiska för konditionsträning och löpning, medan crosstrainingskor är mångsidiga för olika aktiviteter.
Passform: Fit är en av de viktigaste faktorerna. Dina skor ska sitta tätt men inte vara för tighta. Det ska finnas tillräckligt med utrymme för tårna att vicka utan obehag. Det är lämpligt att mäta dina fötter eller få dem mätta när du köper nya skor.
Valvstöd: Bestäm din fotvalvstyp hög, låg eller neutral och välj skor som ger tillräckligt med fotvalvsstöd för din fottyp. Bågstöd kan hjälpa till att förhindra obehag och skador under träning.
Dämpning: Tänk på mängden dämpning i träningsskorna . Löparskor har vanligtvis mer dämpning för stötdämpning, medan tyngdlyftningsskor har mindre att ge stabilitet. Välj en dämpningsnivå som matchar dina träningsbehov.

Skotyp:
Välj gympaskor designade för de specifika aktiviteter du ska göra:
Löparskor : Designade för jogging, löpbandsanvändning och konditionsträning. Leta efter bra stötdämpning och en bekväm passform.
Crosstrainingskor : Mångsidiga för en rad aktiviteter, inklusive tyngdlyftning, aerobicsklasser och cirkelträning. De erbjuder stabilitet, stöd och hållbarhet.
Tyngdlyftande skor : Designade för tyngdlyftningsövningar som knäböj och marklyft. Dessa skor har vanligtvis en upphöjd häl för att förbättra stabilitet och stöd under tunga lyft.

Andningsförmåga: Leta efter skor med material som andas, såsom nätöverdelar, för att hålla dina fötter svala och minska fuktuppbyggnad under träningspass.
Sulans grepp: Kontrollera yttersulan för bra grepp. Sulan ska ge tillräckligt grepp på gymytor för att förhindra att den glider eller glider.
Hälräknare: En stadig hälräknare den bakre delen av skon som omger hälen kan ge stabilitet och förhindra att din fot rullar under träning.
Tåbox: Se till att tåboxen är tillräckligt rymlig för att dina tår ska kunna röra sig bekvämt. Undvik skor som klämmer ihop tårna.
Hållbarhet: Investera i välkonstruerade skor gjorda av slitstarka material. Kvalitetsskor kan kosta mer i förväg men kan spara pengar på lång sikt genom att hålla längre.
Varumärke och modell: Undersök och överväg välrenommerade märken som är kända för sina atletiska skor . Olika märken kan ha lite olika passform och funktioner.
Budget: Sätt en budget för dina gympaskor . Även om kvalitet är viktigt, finns det bra alternativ till olika prisklasser.
Kom ihåg att rätt gympaskor kan förbättra din träningsprestanda, förebygga skador och hålla dig bekväm under hela din träningsrutin. Investera tid i att hitta det bästa paret för dina specifika behov och aktiviteter. Du kan köpa träningsskor från Reebok , Leone1947 , Under Armour , Adidas och Vibram Five fingers .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga