Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Columbus

Columbus
Over Columbus
Columbus is een toonaangevende fabrikant van buitenuitrusting, waardoor avonturiers kunnen genieten van betrouwbare en hoogwaardige producten om hun buitenervaring te verbeteren. Met een sterke toewijding aan innovatie, functionaliteit en duurzaamheid is Columbus een vertrouwde naam geworden onder buitenliefhebbers over de hele wereld. Columbus werd in 1984 opgericht met een visie om uitrusting te creëren die mensen in staat stelt om de grote buitenwereld te verkennen. Het bedrijf begon als een kleine werkplaats in een rustig stadje, dat in eerste instantie gespecialiseerd was in het maken van kampeer tenten. De oprichters, zelf enthousiaste buitensporters, begrepen hoe belangrijk het was om betrouwbare en duurzame uitrusting te hebben voor een succesvolle buitenavontuur.
Het commitment van het merk aan innovatie en klanttevredenheid heeft bijgedragen aan de snelle groei, waardoor Columbus een sterke aanwezigheid heeft verworven in de markt voor buitenuitrusting. In de loop der jaren is Columbus blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling, waardoor hun producten de meest recente vooruitgangen in materialen en ontwerp verwerken. Columbus is een vertrouwd merk dat sinds 1984 buitenliefhebbers voorziet van betrouwbare en hoogwaardige uitrusting. Van rugzakken tot tenten, en wandelstokken tot slaapzakken, Columbus biedt een compleet assortiment producten. Ze zijn ontworpen om elk avontuur te verbeteren en het buiten verkennen tot een onvergetelijke en plezierige ervaring te maken.

Het buiten verkennen met vertrouwen met Columbus

Columbus rugzakken zijn nauwkeurig ontworpen om optimaal comfort, functionaliteit en duurzaamheid te bieden. Met meerdere compartimenten en zakken bieden Columbus rugzakken voldoende opbergruimte voor de organisatie van de uitrusting, waardoor ze ideaal zijn voor zowel dagtripjes als meerdaagse avonturen. Columbus flessen zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen om vloeistoffen op de gewenste temperatuur te houden gedurende langere perioden. Of het nu een hete koffie is op een koude ochtend of ijskoud water tijdens een zomerse wandeling, Columbus-flessen zorgen ervoor dat uw dranken de hele tijd de juiste temperatuur behouden tijdens uw buitenavonturen. Columbus wandelstokken zijn ontworpen om stabiliteit en ondersteuning te bieden op uitdagende terrains. Met verstelbare hoogtes en een lichtgewicht constructie verminderen deze stokken de spanning op de gewrichten en helpen ze de balans en houding te verbeteren. Ze zijn een betrouwbare metgezel voor wandelaars, bergbeklimmers en backpackers. Columbus slaapzakken bieden een knus en comfortabel rust tijdens overnachtingsavonturen. Gemaakt met premie isolatiematerialen, deze zakken bieden uitstekende warmtebehoud, waardoor een goede nachtrust mogelijk is in verschillende weersomstandigheden. Columbus tenten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen om de harde elementen te weerstaan ​​terwijl er voldoende ruimte en bescherming wordt geboden. Columbus biedt een breed scala aan opties om aan verschillende kampeerbehoeften te voldoen. Columbus verlichting oplossingen bevatten koplampen en zaklampen die de buitenwereld efficiënt verlichten. Met lange batterijduur en duurzame constructie, Columbus verlichting producten zorgen voor betrouwbare zichtbaarheid tijdens nachtelijke avonturen. Het merk biedt een omvangrijk assortiment aan Columbus kampeeruitrusting, waaronder kookgerei, kampeermeubilair en andere accessoires. Gemaakt met dezelfde toewijding aan kwaliteit als hun andere producten, Columbus campinguitrusting verbetert de buitenervaring met gemak en betrouwbaarheid.