up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Columbus

Reput

Reput

teltat

teltat

Makuupussit

Makuupussit

taskulamput

taskulamput

Sauvat

Sauvat

Pyöräily

Pyöräily

Osastot

Leirintä ja Telttailu

Makuupussit

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

Teltat

Vaellusvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Columbus )

Columbus

Columbus on johtava ulkoiluvälineiden valmistaja, joka tarjoaa seikkailijoille luotettavia ja laadukkaita tuotteita, joiden avulla ulkoilukokemukset paranemalla. Vahvan sitoutumisen innovaatioon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen Columbus on tullut luotetuksi nimeksi ulkoiluharrastajien keskuudessa ympäri maailmaa. Columbus perustettiin vuonna 1984 visiona luoda varusteita, jotka antavat ihmisille mahdollisuuden tutkia suurta ulkoilua. Yritys alkoi pienenä työpajana pikkukylässä, erikoistuen aluksi telttojen valmistamiseen. Perustajat, itsekin aktiivisia ulkoiluharrastajia, ymmärsivät luotettavan ja kestävän varustuksen tärkeyden onnistuneelle ulkoilukokemukselle.
Brändin sitoutuminen innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen laukaisi sen nopean kasvun, jonka ansiosta Columbus pystyi vakiinnuttamaan vahvan aseman ulkoiluvarustemarkkinoilla. Vuosien varrella Columbus on jatkanut tutkimuksen ja kehityksen investointeihin, varmistaakseen, että tuotteet sisältävät uusimmat materiaalit ja suunnitteluratkaisut. Columbus on luotettava brändi, joka on tarjonnut ulkoiluharrastajille luotettavia ja laadukkaita tuotteita vuodesta 1984 lähtien. Repuista teltan ja vaelluskeppeihin ja nukkumalämpöpusseihin, Columbus tarjoaa täyden valikoiman tuotteita. Ne on suunniteltu parantamaan jokaista seikkailua ja tekemään ulkoilusta muistettavan ja nautittavan kokemuksen.

Ulkoilla luottavaisesti Columbuksella

Columbus-reput ovat huolellisesti suunniteltuja tarjotakseen optimaalista mukavuutta, toiminnallisuutta ja kestävyyttä. Monien osastojen ja taskujen ansiosta Columbus-reput tarjoavat runsaasti säilytystilaa varusteiden organisoimiseksi, mikä tekee niistä täydellisiä päiväretkiin ja monipäiväisiin seikkailuihin. Columbus-pullot on valmistettu korkeimmilla laatuvaatimuksilla, jotta nesteiden lämpötila pysyy halutussa lämpötilassa pitkiä aikoja. Olipa se sitten kylmällä aamulla tarjoiltu kuuma kahvi tai kesän retkellä tarjottu jääkylmä vesi, Columbus-pullot takaavat, että juomat pysyvät oikeassa lämpötilassa seikkailujen ajan.
Columbus-vaelluskepit on suunniteltu tarjoamaan vakaus ja tukea haastavissa maastoissa. Säädettävien korkeuksien ja kevyen rakenteen ansiosta ne vähentävät nivelten jännitystä ja auttavat parantamaan tasapainoa ja asentoa. Ne ovat luotettava kumppani kiipeilijöille, vuorikiipeilijöille ja reppureissaajille. Columbus-nukkumalämpöpussit tarjoavat lämpimän ja mukavan levon yöretkien aikana. Rakenteeltaan premium-eristysmateriaaleilla, nämä lämpöpussit tarjoavat erinomaista lämmöneristystä, varmistaen hyvän yön unta eri sääolosuhteissa. Columbus-telttat ovat kuuluisia erinomaisesta laadustaan ​​ja kestävyydestään. Ne on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita tarjoten samalla runsaasti tilaa ja suojaa. Columbus tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisten telttailutarpeiden tyydyttämiseksi. Columbus-valaistus ratkaisut sisältävät päälamppuja ja taskulamppuja, jotka on suunniteltu valaistamaan ulkoilua tehokkaasti. Pitkän pariston keston ja kestävän rakenteen ansiosta Columbus-valaistus tuotteet takaavat luotettavan näkyvyyden yöretkien aikana. Brändi tarjoaa kattavan valikoiman Columbus-telttailutarvikkeita, mukaan lukien keittiövälineet, leirintätuolit ja muut tarvikkeet. Samalla huolella laadun kanssa kuin muutkin tuotteensa, Columbus-telttailutarvikkeet parantavat ulkoilukokemusta mukavuuden ja luotettavuuden avulla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje