up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nestetytys ulkoilu

Nestetytys ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Nestetytys tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Nestetytys

n merkit Nestetytys

Nesteytys perusteet

Reppu on eräänlainen nesteytysjärjestelmä, joka on järjestetty vyötärönauhaksi, joka käsittää tavallisesti kumista tai joustavasta muovista koostuvan säilytyksen. Repussa on suljettu aukko nestettä varten ja putki, jonka avulla käyttäjä voi juoda handsfree tilassa. Parhaita reppuja on saatavana esimerkiksi Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld tuotemerkkeissä .

Pullot

Vesipullot ovat astioita, joita käytetään kuljettamaan vettä, nesteitä tai muita virvokkeita juomiseen. Vesipullojen käytön avulla henkilö voi ottaa ja viedä juoman paikasta toiseen. Vesipullo on yleensä valmistettu muovista. Voit helposti ostaa pulloja sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Salomon, Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Vesipussit

Vesipusseja käytetään veden varastointiin. Vesi varastoidaan nesteytysholkkiin vesipussien sisällä. Voit päästä nesteeseen putken läpi, joka kulkee säiliöstä reikien kautta ulospäin ulottuville niin, että putki kiinnittyy olkapään poikki. Salewa, Osprey , Regatta , Columbus , Raidlight ovat parhaita paikkoja ostaa säiliöitä.

Pehmeät pullot

Pehmeät pullot ovat kokoontaitettavat ja kevyt pullo, jota käytetään varastoimaan vettä, kun menet ulkona. Pehmeät pullot ovat mukavia täyttää ja myös helpommin juoda sileällä silikonipuristusventtiilillä. Salewa, Osprey, Dynafit, Regatta, Trespass ovat paikkoja, joista voit helposti ostaa näitä pulloja.

Thermo

Lämpöpullot ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pulloja, jotka on tarkoitettu tyhjiötiivisteiksi ja jotka voivat siten ylläpitää lämpöä tai kylmää lämpötilaa riippumatta ympäristön lämpötilasta. Thermo pulloja tarjoavat tuotemerkit ovat Salewa, Ternua, Regatta, Ferrino, Trespass.

Lisätietoja nesteytyksestä

Lisää nesteytyksestä sisältää nesteytystarvikkeet, vyötäröpaketin ja vedenkäsittelyn. Voit helposti ostaa nämä nesteytystarvikkeet, vyötäröpaketin ja vedenkäsittelyn Salewalta, Ospreylta , Salomonilta Trangoworld ja Dynafitilta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje