up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hydrering udendørs

Hydrering udendørs

Find et bredt udvalg af Hydrering-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Hydrering

Mærker for Hydrering

Grundlæggende om hydrering

En rygsæk er en type hydratiseringssystem organiseret som en taljepakke, der omfatter opbevaring normalt sammensat af gummi eller elastisk plast. Rygsækken har en lukket åbning til påfyldning med væske og et rør, der gør det muligt for brugeren at drikke håndfri. De bedste rygsække fås på mærkerne som Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Flasker

Vandflaskerne er de beholdere, der bruges til at transportere vand, væsker eller andre forfriskninger til drikke. Brug af vandflasker gør det muligt for en person at tage og bringe en drink fra et sted til et andet. En vandflaske er normalt lavet af plastik. Du kan nemt købe flasker fra mærker som Salomon, Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Vandposer

Vandposerne bruges til at opbevare vand. Vand opbevares i et hydratiseringsmuffe inde i vandposerne. Du kan nå væsken gennem et rør, der løber fra reservoiret med huller for at nå ud til det udvendige, så røret fikseres hen over skulderen. Salewa, Osprey , Regatta , Columbus , Raidlight er de bedste steder at købe reservoirerne.

Bløde flasker

De bløde flasker er sammenklappelige og en let kolbe, der bruges til at opbevare vand, når du går udendørs. Bløde flasker er behagelige at fylde og også lettere at drikke med sin glatte silikone bideventil. Salewa, Osprey, Dynafit, Regatta, Trespass er de steder, hvorfra du nemt kan købe disse kolber.

Thermo

Termoflasker er rustfrie stålflasker, der er beregnet til at være vakuumforseglet, og kan derfor opretholde varme eller kolde temperaturer uanset omgivelsernes temperatur. De mærker, der tilbyder Thermo flaskerne, er Salewa, Ternua, Regatta, Ferrino, Trespass.

Mere om hydrering

Jo mere om hydrering inkluderer hydreringstilbehør, taljepakke og vandbehandling. Du kan nemt købe disse hydreringstilbehør, taljepakke og vandbehandling fra Salewa, Osprey, Salomon, Trangoworld og Dynafit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk