Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hydrering

Hydrering utendørs

Finn et bredt utvalg av Hydrering-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hydrering

Merkevarer av Hydrering

Grunnleggende om hydrering

En ryggsekk er en type hydratiseringssystem organisert som en midjepakke som består av lagring som vanligvis består av gummi eller elastisk plast. Ryggsekken har en lukket åpning for fylling med væske og et rør som gjør det mulig for brukeren å drikke håndfri. De beste ryggsekkene er tilgjengelige på merkene som Salomon , Columbia , Adidas , CMP , Trangoworld .

Flasker

Vannflaskene er karene som brukes til å bære vann, væsker eller andre forfriskninger for å drikke. Bruk av vannflasker gjør det mulig for en person å ta og ta en drink fra ett sted til et annet. En vannflaske er vanligvis laget av plast. Du kan enkelt kjøpe flasker fra merker som Salomon, Salewa , La Sportiva , Dynafit , Ternua .

Vannposer

Vannposene brukes til å lagre vann. Vann lagres i en hydratiseringshylse inne i vannsekkene. Du kan nå væsken gjennom et rør som løper fra reservoaret med hull for å nå utvendig slik at røret festes over skulderen. Salewa, Osprey , Regatta , Columbus , Raidlight er de beste stedene å kjøpe reservoarene.

Myke flasker

De myke flaskene er sammenleggbare og en lett kolbe som brukes til å lagre vann når du går utendørs. Myke flasker er behagelige å fylle og også lettere å drikke med den glatte silikonbitventilen. Salewa, Osprey, Dynafit, Regatta, Trespass er stedene hvor du enkelt kan kjøpe disse kolber.

Thermo

Termoflasker er rustfrie stålflasker som er ment å være vakuumforseglet og dermed kan opprettholde varme eller kalde temperaturer uansett temperatur i omgivelsene. Merkene som tilbyr Thermo flaskene er Salewa, Ternua, Regatta, Ferrino, Trespass.

Mer om hydrering

Jo mer om hydrering inkluderer hydreringstilbehør, midjepakke og vannbehandling. Du kan enkelt kjøpe disse hydreringstilbehør, midjepakke og vannbehandling fra Salewa, Osprey, Salomon, Trangoworld og Dynafit.