up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Klatreutstyr utendørs

Klatreutstyr utendørs

Finn et bredt utvalg av Klatreutstyr-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Klatreutstyr

Merkevarer av Klatreutstyr

Alt du trenger å vite om klatring

Enten det er sportsklatring, buldring, fjellklatring eller fjellklatring, kan du bare nyte opplevelsen med riktig klatreutstyr. Klatring er en mangfoldig sport og ingen absolutt standard kan dekke alle fagene.

Du kan unngå ulykker som vanligvis skjedde på grunn av feil valg av utstyr. Husk at klatreutstyr bare er så bra som du bruker det. En godt trent klatrer lærer av sine erfaringer og er kjent med hvert utstyr.

Buldring

Blokker krever relativt mindre klatreutstyr som passende klatresko, krittposer, klær og kollisjonsputer.

Sportsklatring

For å trene sporten sin trygt, trenger sportsklatrere litt mer utstyr enn bare klatresko og klær. En klatrer bør også ha Belay enhetene, karabinhager, seler, magnesium, Quickdraws og Ropes.

Fjellklatring

Når det gjelder fjellklatring, må du ha klatreutstyr av god kvalitet med ekstra tilbehør som stegjern, bivakutstyr, isverktøy, hjelm og ryggsekk. Du kan kjøpe klatreutstyr av høy kvalitet fra verdenskjente merker som Petzl, Salewa, Mammut, Grivel og Ocun.

Klatring er en utfordrende sport som krever ferdigheter, styrke og trening. Med riktig utvalg av klatreutstyr; du kan øke ytelsen din og nyte sportens maksimale!

Hva trenger en klatrer?

For å ha en trygg og hyggelig klatreopplevelse trenger en klatrer følgende gir;

Belay enheter fungerer som en friksjonsbrems som styrer et tau under belaying. Det er en av de viktigste klatreutstyrene som forbedrer sikkerheten for klatreren.

Karabinhager er et viktig stykke klatreutstyr som gir flere oppgaver, for eksempel å feste en klatrer på tauet eller forankringsanker, feste et klatretau til sele eller klatringsmutter, etc.

Seler gir klatreren sikkerhet, og det er et av de viktigste klatreutstyret du bør ha. Et sele fester klatreren til et ankerpunkt eller tau.

Suksessen til en klatrer kan bli feil med bare fuktighet på hendene. Derfor bruker klatrere kritt for å holde hendene tørre og svettefrie. De fleste klatrekritt er laget av magnesiumkarbonat som forbedrer grep og friksjon.

Quickdraws opprettholder en forbindelse mellom bolten og klatretauet.

Sportsklatrere bruker vanligvis enkelt tau. De er enkle å klippe inn og håndtere. For rette ruter og sikker klatring på vegger er denne typen tau det beste valget. Petzl , Salewa , La Sportiva , Black Diamond , Mammut , Montane , Grivel , Ocun , Beal og Singing Rock er de kjente merkene som tilbyr et komplett utvalg av klatreutstyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk