Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Klatreudstyr

Klatreudstyr udendørs

Find et bredt udvalg af Klatreudstyr-produkter til udendørs. Oplev de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Klatreudstyr

Mærker for Klatreudstyr

Alt hvad du behøver at vide om klatring

Uanset om det er sportklatring, buldring, bjergbestigning eller bjergbestigning, kan du kun nyde oplevelsen med det rigtige klatreudstyr. Klatring er en forskelligartet sport, og ingen absolut standard kan dække alle discipliner.

Du kan undgå ulykker, der normalt skete på grund af det forkerte valg af gear. Husk, at klatreudstyr kun er så godt, som du bruger det. En veluddannet klatrer lærer af deres erfaringer og gør sig bekendt med hvert udstyr.

Bouldering

Klodser kræver forholdsvis mindre klatreudstyr, såsom passende klatresko, kridtposer, tøj og crashpads.

Sportsklatring

For sikkert at øve deres sport har sportsklatrere brug for lidt mere andet udstyr end bare klatresko og tøj. En klatrer skal også have Belay enheder, karabinhager, seler, magnesium, quickdraws og reb.

Bjergbestigning

Når det kommer til bjergbestigning, skal du have klatrestyr af god kvalitet med ekstra tilbehør såsom stegjern, bivakudstyr, isværktøj, hjelm og en rygsæk. Du kan købe klatreudstyr af høj kvalitet fra verdensberømte mærker som Petzl, Salewa, Mammut, Grivel og Ocun.

Klatring er en udfordrende sport, der kræver færdigheder, styrke og øvelse. Med det rigtige udvalg af klatreudstyr; du kan øge din præstation og nyde sportens maksimale!

Hvad har en klatrer brug for?

For at få en sikker og fornøjelig klatreoplevelse har en klatrer brug for følgende gear;

Belay enheder fungerer som en friktionsbremse, der styrer et reb under belaying. Det er et af de væsentlige klatreudstyr, der forbedrer sikkerheden for klatreren.

Karabinhager er et vigtigt stykke klatretøj, der giver flere opgaver, såsom at fastgøre en klatrer på rebet eller fastgørelsesanker, fastgøre et klatretov til seletøj eller klatremøtrik osv.

Seler giver sikkerhed for klatreren, og det er et af de mest vigtige klatreudstyr, du skal have. Et sele fastgør klatreren til et ankerpunkt eller reb.

En klatrers succes kan blive til fiasko med bare fugt på hænderne. Derfor bruger klatrere kridt til at holde hænderne tørre og svedfrie. De fleste klatrekridt er lavet af magnesiumcarbonat, der forbedrer greb og friktion.

Quickdraws opretholder en forbindelse mellem bolten og klatretovet.

Sportsklatrere bruger normalt enkelt reb. De er nemme at klippe ind og håndtere. Til lige ruter og sikker klatring på vægge er denne type reb det bedste valg. Petzl , Salewa , La Sportiva , Black Diamond , Mammut , Montane , Grivel , Ocun , Beal og Singing Rock er de velkendte mærker, der tilbyder et komplet sortiment af klatreudstyr.