up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Klättringsutrustning friluftsliv

Klättringsutrustning friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Klättringsutrustning-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Klättringsutrustning

Märken i Klättringsutrustning

Allt du behöver veta om klättring

Oavsett om det är sportklättring, buldring, bergsklättring eller bergsklättring kan du bara njuta av upplevelsen med rätt klättringsutrustning. Klättring är en mångsidig sport och ingen absolut standard kan täcka alla discipliner.

Du kan undvika olyckor som vanligtvis hände på grund av fel val av redskap. Kom ihåg att klätterutrustningen bara är lika bra som du använder den. En välutbildad klättrare lär sig av sina erfarenheter och bekanta sig med varje utrustning.

Bouldering

Stenblock kräver jämförelsevis mindre klätterutrustning såsom lämpliga klätterskor, krita väskor, kläder och krockkuddar.

Sportklättring

För att säkert kunna utöva sin sport behöver sportklättrare lite mer utrustning än bara klätterskor och kläder. En klättrare bör också ha Belay enheter, Carabiners, selar, Magnesium, Quickdraws och Ropes.

Bergsklättring

När det gäller bergsklättring måste du ha klätterutrustning av hög kvalitet med extra tillbehör som stegjärna, bivakutrustning, isverktyg, hjälm och ryggsäck. Du kan köpa klättringsutrustning av hög kvalitet från världskända varumärken som Petzl, Salewa, Mammut, Grivel och Ocun.

Klättring är en utmanande sport som kräver färdigheter, styrka och övning. Med rätt urval av klätterutrustning; du kan öka din prestation och njuta av sportens maximala!

Vad behöver en klättrare?

För att få en säker och trevlig klättringsupplevelse behöver en klättrare följande växlar;

Belay enheter fungerar som en friktionsbroms som styr ett rep under förspänning. Det är ett av de viktigaste klätterväxlarna som förbättrar säkerheten för klättraren.

Karbinhake är en viktig del av klätterutrustning som ger flera uppgifter som att fästa en klättrare på repet eller förankringsankare, fästa ett klätterrep i sele eller klättringsmutter etc.

Selar ger säkerhet för klättraren och det är ett av de viktigaste klätterväxlarna du borde ha. En sele håller fast klättraren vid en ankarpunkt eller ett rep.

En klättrares framgång kan bli fel med bara fukt på händerna. Därför använder klättrare krita för att hålla händerna torra och svettfria. De flesta klätterkrytor är gjorda av magnesiumkarbonat som förbättrar grepp och friktion.

Quickdraws upprätthåller en anslutning mellan bulten och klättringsrep.

Sportklättrare brukar använda enstaka rep. De är lätta att klämma in och hantera. För raka vägar och säker klättring på väggar är denna typ av rep det bästa valet. Petzl , Salewa , La Sportiva , Black Diamond , Mammut , Montane , Grivel , Ocun , Beal och Singing Rock är de välkända varumärkena som erbjuder ett komplett utbud av klätterutrustning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga