up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kiipeilyvarusteet ulkoilu

Kiipeilyvarusteet ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Kiipeilyvarusteet tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kiipeilyvarusteet

n merkit Kiipeilyvarusteet

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kiipeilystä

Olipa kyseessä sitten urheilukiipeily, kivilohkareet, kalliokiipeily tai vuorikiipeily, voit nauttia kokemuksesta vain oikeilla kiipeilyvälineillä. Kiipeily on monipuolinen urheilulaji, eikä mikään ehdoton standardi voi kattaa kaikkia aloja.

Voit välttää tapaturmat, jotka yleensä tapahtuivat väärän vaihdelaatikon vuoksi. Muista, että kiipeilyvarusteet ovat vain niin hyviä kuin käytät niitä. Hyvin koulutettu kiipeilijä oppii kokemuksistaan ja tutustuu kaikkiin laitteisiin.

Boulderointi

Lohkareet vaativat suhteellisen vähemmän kiipeilyvarusteita, kuten sopivia kiipeilykenkiä, liidupusseja, vaatteita ja kaatumistyynyjä.

Urheilukiipeily

Urheilun turvalliseen harjoitteluun urheilukiipeilijät tarvitsevat hieman enemmän varusteita kuin vain kiipeilykengät ja vaatteet. Kiipeilijällä tulisi olla myös Belay laitteet, sulkurenkaat, valjaat, magnesium, Quickdraws ja Köydet.

Vuorikiipeily

Vuorikiipeilyä varten sinulla on oltava laadukkaat kiipeilyvarusteet, joihin on lisävarusteita, kuten kramppi, bivouac varusteet, jäätyökalut, kypärä ja reppu. Voit ostaa laadukkaita kiipeilyvälineitä maailmankuuluilta tuotemerkeiltä, kuten Petzl, Salewa, Mammut, Grivel ja Ocun.

Kiipeily on haastava urheilulaji, joka vaatii taitoja, voimaa ja harjoittelua. Oikealla kiipeilyvarusteella; voit parantaa suorituskykyäsi ja nauttia urheilun maksimista!

Mitä kiipeilijä tarvitsee?

Kiipeilijä tarvitsee seuraavat varusteet saadakseen turvallisen ja nautinnollisen kiipeilykokemuksen;

Jälkilaitteet toimivat kitkajarruina, jotka ohjaavat köyttä viiveen aikana. Se on yksi tärkeimmistä kiipeilyvarusteista, jotka parantavat kiipeilijän turvallisuutta.

Sulkurenkaat ovat tärkeä osa kiipeilyvarusteita, jotka tarjoavat useita tehtäviä, kuten kiipeilijän kiinnittäminen köyteen tai kiinnitysankkuriin, kiipeilyköyden kiinnittäminen valjaisiin tai kiipeilymutteriin jne.

Valjaat tarjoavat turvallisuutta kiipeilijälle ja se on yksi tärkeimmistä kiipeilyvarusteista, jotka sinulla pitäisi olla. Valjaat kiinnittävät kiipeilijän ankkuripisteeseen tai köyteen.

Kiipeilijän menestys voi muuttua epäonnistumiseksi vain kosteuden käsissä. Siksi kiipeilijät käyttävät liituja pitääkseen kätensä kuivina ja hikoisina. Suurin osa kiipeilyliituista on valmistettu magnesiumkarbonaatista , joka parantaa pitoa ja kitkaa.

Quickdraws ylläpitää yhteyttä pultin ja kiipeilyköyden välillä.

Urheilukiipeilijät käyttävät yleensä yksittäisiä köysiä. Ne on helppo kiinnittää ja käsitellä. Suora reitti ja turvallinen kiipeily seinille, tämän tyyppinen köysi on paras valinta. Petzl , Salewa , La Sportiva , Black Diamond , Mammut , Montane , Grivel , Ocun , Beal ja Singing Rock ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat täydellisen valikoiman kiipeilyvarusteita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje