Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Red Chili

Red Chili
Over Red Chili
Red Chili is een gerenommeerd merk in de wereld van het klimmen, toegewijd aan het vervaardigen van hoogwaardige klimuitrusting en kleding om de prestaties en ervaringen van klimmers te verbeteren. Opgericht in 1996 door Stefan Glowacz, een Duitse professionele klimmer, en Uwe Hofstädter, een ervaren schoendesigner, won Red Chili snel erkenning voor zijn innovatieve en functionele producten, waardoor het een betrouwbaar merk werd in de klimgemeenschap. Red Chili klimuitrusting is met de grootste aandacht voor detail ontworpen, met stijl en functionaliteit om aan de eisen van klimmers te voldoen.
Red Chili´s toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft ervoor gezorgd dat het een vertrouwd en geliefd merk is in de klimgemeenschap. Met een breed scala aan klimkleding, schoeisel en accessoires, blijft Red Chili klimmers van alle niveaus inspireren om hun grenzen te verleggen en van het genot te genieten om nieuwe hoogtes te veroveren. Van agressief afgeplatte modellen voor boulderen en sportklimmen tot alledaagse comfortschoenen voor tradklimmen, Red Chili zorgt ervoor dat klimmers de perfecte pasvorm voor hun individuele behoeften en klimstijl kunnen vinden.

Verbeter uw klimervaring met Red Chili

Red Chili's klimkleding stelt vrijheid van beweging voorop, waardoor klimmers zich kunnen richten op hun techniek en uitdagende routes kunnen veroveren. De kledinglijn omvat duurzame klimbroeken en -shorts, lichtgewicht en ademende shirts en beschermende jassen voor diverse weersomstandigheden. Red Chili biedt een breed scala aan klimkleding speciaal ontworpen voor mannen. Hun collectie omvat prestatiegerichte shirts, tanktops, hoodies en broeken, vervaardigd met hoogwaardige materialen en ergonomische designs. De Red Chili mannenkleding lijn is ontworpen om de slijtage van het klimmen te weerstaan terwijl comfort en stijl behouden blijven.
Voor vrouwelijke klimmers biedt Red Chili een uitgebreide selectie klimkleding die is ontworpen om te voldoen aan hun unieke behoeften. Van getailleerde tops en ondersteunende sportbeha's tot flexibele broeken en jassen, het Red Chili vrouwenkleding assortiment richt zich op het versterken van vrouwen om te excelleren in hun klimpogingen. Naast kleding en schoeisel biedt Red Chili ook een gevarieerd aanbod aan klimaccessoires. Dit omvat krijtzakken, klimhandschoenen voor extra grip en bescherming, duurzame rugzakken om uitrusting in te vervoeren en klimtape om vingers en handen tijdens intense klims te ondersteunen. Red Chili's klimaccessoires zijn ontworpen om de algehele klimervaring te verrijken. Red Chili klimschoenen zijn een hoogtepunt van het productaanbod van het merk. Vervaardigd met precisie en cutting-edge technologie, bieden deze schoenen een optimale prestatie en ondersteuning op verschillende oppervlakken. De Red Chili herenschoen collectie is afgestemd op de specifieke eisen van mannelijke klimmers. Met een verscheidenheid aan stijlen, zoals veterschoenen en slip-on designs, kunnen klimmers schoenen kiezen die de beste combinatie bieden van gevoeligheid, edging power en comfort om elke klimuitdaging aan te gaan. Het Red Chili vrouwen-schoenen assortiment is ontworpen om optimale prestaties te bieden terwijl rekening wordt gehouden met de anatomische verschillen van vrouwenvoeten. Deze schoenen bieden precisie en wendbaarheid, waardoor vrouwelijke klimmers kunnen excelleren op de rots.