Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Red Chili

Red Chili
Om Red Chili
Red Chili er et berømt merke i verden av klatring, dedikert til å lage høykvalitets klatreutstyr og bekledning for å forbedre klatreres yteevne og opplevelser. Grunnlagt i 1996 av Stefan Glowacz, en tysk profesjonell klatrer, og Uwe Hofstädter, en erfaren skodesigner, Red Chili fikk raskt anerkjennelse for sine innovative og funksjonelle produkter og ble et kjært navn i klatringsmiljøet. Red Chilis klatreutstyr er designet med største oppmerksomhet på detaljer, som kombinerer stil og funksjonalitet for å møte klatreres krav. Red Chilis engasjement for kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet har gjort det til et stolt og elsket merke blant klatringseksperter. Med et bredt utvalg av klatreklær, fottøy og tilbehør, Red Chili inspirerer stadig klatrere på alle nivåer til å presse sine egne grenser og nyte spenningen med å erobre nye høyder. Fra aggressive nedadgående modeller for bølgeklatring og sportklatring til alldagstøvler for tradisjonell klatring, Red Chili sikrer at klatrere finner det perfekte fottøyet for sine individuelle behov og klatrestil.
Elevér klatringsopplevelsen med Red Chili

Red Chili´s klatreklær prioriterer friheten til bevegelse, slik at klatrere kan fokusere på sin teknikk og erobre utfordrende ruter. Klærne inkluderer slitesterke klatrepants og shorts, lette og pustende skjorter og beskyttende jakker for ulike værforhold. Red Chili tilbyr et bredt spekter av klatreklær som er skreddersydd spesielt for menn. Samlingen inkluderer prestasjonsorienterte skjorter, tanktopper, hettegensere og bukser, laget med høy yteevne-materialer og ergonomisk design. Red Chili men´s klær-linje er konstruert for å tåle de harde forholdene under klatring mens man opprettholder komfort og stil. For kvinnelige klatrere tilbyr Red Chili et omfattende utvalg av klatreklær som er designet for å tilpasse seg deres unike behov. Fra tilpassede topper og støttende sports-bh til fleksible bukser og jakker, fokuserer Red chili women´s clothing-serien på å styrke kvinner til å prestere i sine klatrepursuiter. I tillegg til klær og fottøy, Red Chili tilbyr også et variert utvalg av klatreutstyr. Dette inkluderer krittposer, klatregloves for å gi ekstra grep og beskyttelse, slitesterke ryggsekker for å bære utstyr og klatretape for å støtte fingre og hender under intense klatringer. Red Chili´s klatreutstyr er designet for å supplere og forbedre den totale klatringsopplevelsen. Red Chili klatresko er et høydepunkt blant merkets produkter. Utformet med presisjon og cutting-edge teknologi, tilbyr disse skoene optimal yteevne og støtte på ulike overflater. Red Chili men´s sko-samlingen tilpasser seg de spesifikke kravene til mannlige klatrere. Med ulike stiler, som snøring og slip-on-design, kan klatrere velge sko som gir den beste kombinasjonen av sensitivitet, kantkraft og komfort for å håndtere enhver klatringutfordring. Red chili women´s shoes-serien er designet for å gi optimal yteevne mens den tilpasser seg anatomiske forskjeller i kvinnens føtter. Disse skoene tilbyr presisjon og smidighet, slik at kvinnelige klatrere kan prestere på fjellet.