up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Tält friluftsliv

Tält friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Tält-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Tält

Märken i Tält

Tips för ditt campingtält

Tillbehör och delar

Här är några tillbehör och delar av ett campingtält enligt följande:

Veranda
Ett bra alternativ för familjetält och bilcamping är att ha en stor veranda. Även backpackingtält kan också ha en liten veranda.

Rainfly tält
En regnflyg är ett tätt tygark som placeras över innertältets spets, där det finns ett hål däremellan.

Inre tält
Innertältet finns normalt under en regnfluga. De är antingen trimmade till axlarna eller beskurna till regnflugans grejer. Du kan köpa tillbehör och delar av campingtält från Vaude , Marmot , Ferrino , Regatta , Trespass .

Markiser och framsteg för ett campingtält

Markiserna och framstegen för ett campingtält är båda mycket användbara när du går på camping. Du skapar skugga, du är bättre bevarad från regnet och du påverkas mindre av vinden. Och naturligtvis har du också mer skyddat utrymme. Detta gör camping bekvämare när vädret inte är så bra, men det kräver lite arbete från din sida. Du kan köpa markiser och förskott från Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Ferrino, Columbus .

Fotavtryck

Fotavtryck identifieras också som en markduk eller ett lakan, ett tältfotavtryck är ett ogenomträngligt lakan som ligger mellan marken på ditt tält och skogsbotten. De kan också tjäna med några andra saker som att stoppa vattnet från att rinna ut i tältet, dämpa området, täcka golvet och hålla ditt tält snyggt. Ett fotavtryck är vanligtvis en bra idé om du behöver läger på ojämn, stenig mark med vital potential för fina punkter och grova hörn. Du kan köpa fotavtryck från Salewa , Black Diamond, VAUDE, Marmot, Mountain Hardwear .

Tält

Tälten är skyddsrummen som består av lager av tyg eller annat material lindat över, förbundna med stödstänger eller fäst vid ett stödrep. Medan mindre tält kan vara fristående eller fästa på marken, är stora tält normalt fästa med hjälp av linor bundna till stavar eller tältpinnar. Du kan köpa tält från Salewa, The North Face , Black Diamond, VAUDE, Trangoworld .


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga