up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Teltat ulkoilu

Teltat ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Teltat tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Teltat

n merkit Teltat

Vinkkejä telttaasi

Tarvikkeet ja osat

Tässä on joitain retkeilyteltan lisävarusteita ja osia seuraavasti:

Kuisti
Hyvä vaihtoehto perheen teltoille ja autoiluun on suuri kuisti. Jopa retkeilyteltoissa voi olla myös pieni kuistialue.

Rainfly teltta
Rainfly on tiheästä kankaasta valmistettu arkki, joka asetetaan sisäteltan kärjen yli, jossa on reikä.

Sisäteltta
Sisäteltta on yleensä sateen alla. Ne joko leikataan akseleihin tai leikataan sadekärpän tavaraan. Voit ostaa retkeilytelttojen lisävarusteita ja osia Vaude , Marmot , Ferrino , Regatta , Trespassilta .

Teltan markiisit ja ennakot

Leirinteltan markiisit ja ennakot ovat molemmat erittäin hyödyllisiä, kun menet telttailuun. Luod varjon, olet paremmin säilynyt sateelta ja tuuli ei vaikuta sinuun. Ja tietysti sinulla on myös enemmän suojaisaa tilaa. Tämä tekee leirinnästä mukavampaa, kun sää ei ole niin hyvä, mutta se vaatii vähän työtä teiltä. Voit ostaa markiiseja Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Ferrino, Columbus .

Jalanjäljet

Jalanjäljet tunnistetaan myös maadoitetuksi liinaksi tai pohjapelliksi, teltan jalanjälki on läpäisemätön arkki, joka sijaitsee telttasi maan ja metsän lattian välissä. He voivat myös palvella joidenkin muiden asioiden kanssa, kuten estää veden valuminen telttaan, pehmustaa aluetta, peittää lattia ja pitää telttasi siistinä. Jalanjälki on yleensä hyvä idea, jos tarvitset leiriytyä epätasaisella, kivisellä alustalla, jolla on elintärkeä mahdollisuus hienoihin kohtiin ja karkeisiin kulmiin. Voit ostaa jalanjälkiä Salewa , Black Diamond, VAUDE, Marmot, Mountain Hardwear .

Teltat

Teltat ovat katoksia, jotka koostuvat kangas tai muusta materiaalikerroksesta, jotka on kääritty, liitetty tukipylväisiin tai kiinnitetty tukiköyteen. Vaikka pienemmät teltat voivat olla vapaasti seisovia tai kiinnittyneitä maahan, suuret teltat kiinnitetään tavallisesti köysiin, jotka on sidottu sauvoihin tai telttatappeihin. Voit ostaa telttoja Salewalta, The North Face , Black Diamondilta, VAUDE: lta Trangoworld .


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje