up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Actisense Motorovervågningsenhed

plus
Actisense

Actisense Motorovervågningsenhed

Produktbeskrivelse Actisense Motorovervågningsenhed

Den Actisense ØMU-1 er en specialiseret analog til NMEA 2000-Gateway, der konverterer data fra analoge motor afsendere i NMEA 2000. ØMU-1 aktiverer NMEA 2000 display udstyr til at overvåge motoren på et skib.


ØMU-1 har en PC-baseret konfigurationsværktøj som giver indstillingerne inde i ØMU-1 ændres de passer bedst til motoren det er at arbejde med, hvilket gør det en fleksibel løsning for mange motor gør og modeller.


Stand til at måle en bred vifte af motor parametre, ØMU-1-rapporter, hvordan motoren kører og deler information på tværs af netværket.


Designet til at forenkle konvertering af analoge motor parametre (f.eks temperatur, tryk og RPM) i NMEA 2000 Motor PGN'er, ØMU-1 forenkler processerne og reducerer antallet af input / output-ledninger, der kræves på hver motor.


Derudover ØMU-1 understøtter også konvertering af transmissionsparametre analoge og batteristatus til de tilknyttede NMEA 2000 PGN'er.


Den todelte skrueklemmetilslutning system giver mulighed for en let plug forbindelse til en motor ledningsnet.


Flere motorer understøttes af indstillingen af ​​motorens instans ved hjælp af ØMU-1 konfigurationsværktøj. Øjeblikket en ØMU-1 per motor er understøttet. Er i øjeblikket planlagt Understøttelse af flere motorer på en enkelt ØMU-1 som en fremtidig firmware opdatering.


Den tilpassede tilfælde sikrer, at elektronikken er forseglet samtidig giver hurtig adgang til de elektriske forbindelser.


En valgfri DIN-skinne montage kit er også tilgængelig. Sættet er velegnet til brug med en skinne, type EN 50 022 eller en G sektion skinne, type EN 50 035 bestilles DIN-skinnen kit med varenummer:. DIN-KIT-1.


Det anbefales, at en Actisense NGT-1 NMEA 2000 PC-interface er til rådighed for hver ØMU-1 installation.


Den NGT-1 kan bruges til at opdatere firmwaren, forbinde Configuration Tool og vise data på en pc til diagnostiske og orientering ved hjælp af NMEA Reader. Besøg NGT-1 side for produkt detaljer.Funktioner


- 6 Gauge indgange


- 4 alarmindgange


- 2 Tacho indgange


- Logs samlede motor kalk ved hjælp af tacho indgangene


- 2 Auxiliary input til yderligere fleksibilitet


- Simple single wire gauge-forbindelser; fælles fodslag refereres


- Manuelle målinger ikke er påkrævet, når du konfigurerer


- Firmware kan opdateres i løbet af NMEA 2000-netværk


- Let tilpasning til forskellige installationer (kræver en NGT-1 og PC-software)


- Vandtæt elektroniske og stænktæt tilslutninger Stikbare stik til hurtig og nem installation


- Valgfri DIN-skinne montage kit til rådighed


Gennemfør din bestilling af Actisense Motorovervågningsenhed, med vores Elektronik udvalg og Kommunikation varer. Kig igennem de andre nautisk sport og fiskeri kategorier, Hos waveinn, er vi specialister i nautisk sport og fiskeri udstyr, du kan også finde Kommunikation udstyr, til de bedste priser hos waveinn!

Funktioner Actisense Motorovervågningsenhed

Farve
Orange
Produkttype
AIS

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up