up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Actisense Motorövervakningsenhet

plus
Actisense

Actisense Motorövervakningsenhet

Produktbeskrivning Actisense Motorövervakningsenhet

Den Actisense EMU-1 är en specialiserad analog till NMEA 2000 Gateway som omvandlar data från analoga motor avsändare i NMEA 2000. EMU-1 möjliggör NMEA 2000 bildskärmsenheter för att övervaka motorn på ett fartyg.

EMU-1 har ett PC-baserat konfigurationsverktyg som gör inställningarna inne i EMU-1 ändras för att bäst passa motorn den arbetar med, vilket gör det en flexibel lösning för många motor märken och modeller.

Kan mäta en rad olika motorparametrar, de EMU-1 rapporter hur motorn är igång och delar information över nätverket.

Designad för att förenkla konverteringen av analoga motorparametrar (t.ex. temperatur, tryck och varvtal) till NMEA 2000 motor PGNs, EMU-1 förenklar processerna och minskar antalet input / output kablar som krävs på varje motor.

Dessutom EMU-1 stöder också omvandlingen av överföringsparametrar analoga och batteristatus för de associerade NMEA 2000 PGNs.

Den tvådelade skruvplint anslutningssystem gör det lätt jack anslutning till en motorkabelstammen.

Flera motorer stöds av inställningen av motor instans med hjälp av EMU-1 konfigurationsverktyg. För närvarande en EMU-1 per motor stöds. Stöd för flera motorer på en enda EMU-1 är för närvarande planerad som en framtida firmware uppdatering.

Den anpassade fall ser till att elektroniken är förseglade samtidigt snabb tillgång till de elektriska anslutningarna.

En valfri DIN-skena kit finns också. Satsen är lämplig för användning med en skena, typ EN 50 022 eller en G-delen skena, typ EN 50 035 Beställ DIN-skena satsen med artikelnummer:. DIN-KIT-1.

Det rekommenderas att en Actisense NGT-1 NMEA 2000 PC-gränssnitt är tillgängligt för alla EMU-1 installation.

NGT-1 kan användas för att uppdatera firmware, anslut data Configuration Tool och visning på en dator för diagnostik-och informationsändamål, med hjälp av NMEA Reader. Besök NGT-1 sida för produktinformation.

Egenskaper

- 6 Gauge ingångar

- 4 larmingångar

- 2 Tacho ingångar

- Loggar totala motor kalk med hjälp av varv ingångar

- 2 extra ingångar för ytterligare flexibilitet

- Enkla single wire gauge anslutningar; utrett refererade

- Manuella mätningar inte behövs vid konfigurering

- Firmware kan uppdateras via NMEA 2000-nätverk

- Lätt anpassning för olika installationer (kräver en NGT-1 och PC-program)

- Vattentäta elektroniska och stänktäta anslutningar Jackbara kontakter för snabb och enkel installation

- Tillval DIN-skena sats tillgänglig


Actisense Motorövervakningsenhet är perfekt för att komplettera din vattensport och fiskeutrustning. I vår onlinebutik waveinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på waveinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online vattensport och fiskebutik hitta andra vattensport och fiskeprodukter som kompletterar Actisense Motorövervakningsenhet.

Funktioner Actisense Motorövervakningsenhet

Färg
Orange
Produkttyp
AIS

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up