Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Gamakatsu

Om Gamakatsu
"Gamakatsu

Gamakatsu er et anerkjent merke som ble lansert i 1955. Bedriften spesialiserer seg på å designe og utvikle førsteklasses, super-skarpe fiskekroker som er perfekte for sjøfiskere over hele verden. Gamakatsu fiskekroker er godt kjent som blant de beste på markedet. Før produserte merket disse krokene for hånd i Japan. Gjennom årene med utvikling og vekst, har Gamakatsu presentert kreative teknologier for å lage bedre kroker. Gamakatsu tilbyr kroker for saltvann, ferskvann, bass, fluefiske, steelhead, laks, og mer.
Gamakatsu er et foretrukket merke i fiskeutstyrbransjen, kjent for sin lojalitet til kvalitet og innovasjon. Med en historie som går tilbake til 1955, har Gamakatsu etablert seg som en leder i å lage høykvalitets fiskekroker og tilhørende tilbehør.
Merkevarens kroker er hyllet for sin skarphet, holdbarhet og avansert teknologi, og sikrer at fiskere kan stole på dem for vellykkede og tilfredsstillende fiskeopplevelser. Gamakatsus forpliktelse til forskning og utvikling har resultert i innovative krokdesign som imøtekommer de økende kravene fra fiskere over hele verden. Gamakatsu tilbyr et variert utvalg av fiskeutstyr, som stenger, agn og fiskelinjer, alle laget med samme dedikasjon til kvalitet. Fiskere stoler på Gamakatsu for å levere de verktøyene som gjør en forskjell i jakten på den perfekte fangsten.

Gamakatsus samling av kroker og fiskeutstyr

Gamakatsu vester har flere lommer i ulike størrelser og typer. Dette gjør det mulig å organisere og ta med seg forskjellige verktøy, utstyr og personlige gjenstander på en effektiv måte.
Gamakatsu fiskeklær er laget av fukttransporterende og pustende stoffer. De tilbyr UV-beskyttelse for å beskytte mot solens skadelige stråler. Gamakatsu fiskeklær for menn inkluderer ofte skjorter, bukser, hansker og sokker laget for komfort og funksjonalitet. Langarmede skjorter gir ekstra solbeskyttelse, mens konvertible alternativer gir fleksibilitet.
Gamakatsu fiskeklær for kvinner er designet for å gi en behagelig og funksjonell passform. Klærne er laget for kvinner, med fokus på passform og stil.
Gamakatsu kroker er designet for ulike agntyper og fiskemetoder. Disse krokene brukes vanligvis med jiggagn og har en spesiell design for å justere utvidelsen av myke plastikkagn. Jig-kroker er allsidige og effektive for ulike arter.
Gamakatsu fiskeutstyr inneholder fiskevesker, liner og vadere. Utstyret er basert på målart og ønsket fiskemetode.
Gamakatsu fiskeagn finnes i ulike typer, som myke plastikkagn, spinnere, wobblere og jigger. Fiskeagn er tilpasset for å imitere ulike typer bytte og lokke forskjellige fiskearter.