up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

PENN

Allt ( PENN )

Om PENN

Penn er en anerkjent merkevare som ble lansert i 1932 av Otto Henze. Penns fiskestenger og fiskehjul er spesielt gode, hovedsakelig i saltvann. Med over 90 års erfaring i fiskeindustrien er Penn-produkter anerkjent som et mønster i markedet når det gjelder kvalitet og funksjonalitet. Siden opprettelsen har Penn vært i forkant av å utvikle moderne hjullagringsstrukturer og modeller. Millioner av erfarne og dyktige fiskere stoler på Penn sine produkter som et av de beste kvalitetsfiskerutene i verden.
Penn er kjent for sine fiskehjul, berømte for sin solide holdbarhet og presisjonsingeniør. Uansett om du er en rekreasjonell fisker eller en erfaren proff, er Penn hjul tillitfulle partnere for å lande alt fra klart vannbass til offshore store spille arter. Merket tilbyr et stort utvalg av hjulmodeller som passer til ulike fiskemetoder, fra baitcasting til trolling, hver opprettet for å motstå de vanskeligste forholdene og de mest krevende slagene.
I tillegg til hjul tilbyr Penn et bredt utvalg av snører, fiskestenger og tilbehør, alle forberedt med samme dedikasjon til utmerkelse. Uansett om du leter etter inshore arter langs stranden eller tar opp store havopplevelser, er Penns utstyr klart til å fungere feilfritt.

Penn-kolleksjonen av fiskehjul og utstyr

PENN-fiskehjul er designet for å motstå de krevende forholdene som fiske i saltvann og ferskvann, noe som gjør dem egnet til ulike miljøer og situasjoner. PENN tilbyr et blandet utvalg av fiskehjul, noe som fører til forskjellige fiskemetoder og arter.
PENN-fiskestenger er laget med presisjon og omsorg, ved bruk av høykvalitetsmaterialer som fiberglass, grafitt og karbonfiber. Dette gir en balanse av styrke, skarphet og respons. Mange PENN-stenger er laget med skarpe tips, noe som gjør at fiskere kan merke selv det minste av biter.
PENN-tørrsekker har pålitelige lukkesystemer, som rulletopplukking med kroker eller glidelås, som gir en vanntett forbindelse for å holde fuktigheten ute. PENN tilbyr et utvalg av tørrsekker for å imøtekomme ulike behov.
PENN-surfcasting-utstyr er laget for å forbedre surfcasting-opplevelsen og gi fiskere muligheten til å målrette og fange saltvannsarter fra kysten.
PENN-stenger tilbehør er designet for å forbedre og fullføre sine fiskestenger. Disse tilbehørene er laget med samme løfte om kvalitet og funksjon som PENN er kjent for.
PENN-fiskevesker er nyttige verktøy som gir fiskere muligheten til å holde utstyret sitt organisert, beskyttet og lett tilgjengelig under fisketurene. PENN tilbyr et utvalg av fiskevesker for å imøtekomme dine behov og forbedre din fiskeopplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk