Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Okuma

Om Okuma
"Okuma er et anerkjent taiwansk selskap som har produsert kvalitetsfiskehjul laget med avanserte materialer og dynamiske design for både ferskvann og saltvann siden 1986. Selskapet er kjent for sine høykvalitets stenger og hjul. Selskapet har fullt eide distribusjonsselskaper i USA og Japan med produksjonsfasiliteter og FoU-sentre i Taiwan og Kina. Okuma fiske streber etter å gi den ultimate fiskeopplevelsen til sportsfiskere ved å tilby de beste fiskehjulene og stengene som er kjent for å være lette og presise. Okuma tilbyr kvalitets- og rimelige fiskestenger som spinnestenger, fluestenger, og flåtestenger; og fiskehjul inkludert baitcast, trolling, spinn og fluehjul for å møte kundenes behov.
Okuma fiskestenger er utviklet for å oppfylle de ulike behovene til sportsfiskere og tilbyr et bredt utvalg av valg, fra lette modeller for finessefiske til tunge stenger for å takle store fiskeslag. Okuma stenger er laget med presisjon, ved hjelp av state-of-the-art materialer og teknologier for å gi optimal funksjonalitet og følsomhet, slik at sportsfiskere kan oppdage de minste nappene og oppnå enestående kastelengder. For å fullføre sin stangkolleksjon, er Okuma fiskehjul utviklet for holdbarhet og nøyaktighet. Okumas fokus på cutting-edge teknologi og håndverk sikrer at deres hjul tilbyr jevne og pålitelige bremsesystemer, fantastisk snørekontroll og brukervennlige funksjoner.

Okumas samling av fiskehjul og stenger

Okuma hjul er kjent for flere egenskaper og egenskaper som gjør dem populære blant sportsfiskere.
Okuma stenger er konstruert ved hjelp av state-of-the-art materialer og teknologi for å levere optimal funksjonalitet og følsomhet. Disse materialene kan inkludere karbonfiber, grafitt og andre komposittmaterialer som bidrar til stabilitet, holdbarhet og responsivitet.
Okuma fiskesnører er viktige deler av enhver sportsfiskers utstyr. Disse snørene kommer i ulike materialer, som monofilament, fluorokarbon og flettet snøre, for å passe til ulike fiskesituasjoner.
Okuma spinnhjul tilbyr et bredt utvalg av spinnhjul som passer for både ferskvanns- og saltvannsfiske. Disse hjulene er kjent for sine jevne bremsesystemer, presis ingeniørkunst og utmerket snørekontroll. De kommer i ulike størrelser og design for å passe til ulike fiskestiler.
Okuma trollinghjul er spesielt designet for offshore- og trollingfiske. Trollinghjul er vanligvis større og mer robuste for å håndtere behovene til trolling etter større fisk i åpent vann. De har vanligvis høyere snørekapasitet og tungere konstruksjon.
Okuma fiskehjul blir vanligvis rost for sin solide og holdbare konstruksjon. De er laget for å motstå behovene til ulike fiskeforhold, enten det er i ferskvann eller saltvann."