up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnetøj cykel

Børnetøj cykel

Find et bredt udvalg af Børnetøj-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnetøj

Mærker for Børnetøj

Hvilket tøj har et barn brug for, når man cykler

Bibshorts

I behagelige miles på sadlen er cykelhagesmæk det mest vigtige tøj, du skal overveje for børnene. Det forhindrer sadelsår og gnidning. Når du vælger en cykelsmæk, skal du kigge efter hurtigtørrende, fugttransporterende og elastisk stofmateriale, der giver dit barn en behagelig pasform, mens du kører. Northwave , Eltin , Loeffler og CMP er de bedste mærker, der tilbyder cykelslib.

Jakker

Alle cykeltrøjer , du vælger til dine børn, især til landevejscykling, skal være elastiske. Andre funktioner, der skal overvejes, er fugttransporterende, hurtigtørrende og åndbar. Jakker og trøjer skal også have lommer for nem adgang, en lynlås foran til ventilation og høje eller flip up kraver for at beskytte dit barns hals mod UV stråler. CMP, Vaude og AGU er de største producenter af cykeljakker.

Bukser

Som et alternativ til cykelshorts er bukser det bedste tøjredskab, du skal købe til dine børn, især til eventyr i koldt vejr. Mange cykelbukser leveres med en indbygget vaskeskind. Nogle bukser er helt vandtætte og vindtætte, hvilket gør dem ideelle til barske vejrforhold. Hvis du er på udkig efter cykelbukser til dine børn, skal du vælge mærker som CMP, VAUDE, AGU og AlpineStars vælge den bedste.

Trikuits

Kid´s tri dragter er specielt designet til at hjælpe dig med at løbe hurtigere og være så behagelig som muligt. Trisuits fås i forskellige størrelser og stilarter: en stil i ét stykke og en todelt stil. For det meste er det materiale, der bruges i designet af trikasser, tyndt og åndbart. Trikuits er fleksible, aerodynamiske og elastiske, hvilket gør dem ideelle til cykling, svømning og løb. Sailfish , Santini og Zone3 er de bedste producenter af børnetøj.

Veste

I efterårs og forårscyklingeventyr er lag den bedste mulighed at gå efter. Cyklister har muligvis brug for forskellige lag under sådanne skiftende vejrforhold. Veste er en af de bedste muligheder for cyklister, da de er lette at zip og pakke ud. De giver mere luftstrøm og kan tages af, når du føler dig varm. POC , Q36.5 og Sportful design tilbyder veste af høj kvalitet til børn, der brænder for at cykle.

Mere om cykeltøj til børn

Ansigtsmasker bruges til at beskytte et barns ansigt mod skadelige UV stråler under cykling. Derudover giver handskerne polstret polstring til dit barns hænder i langdistanceforlystelser. Du skal overveje de rigtige hovedbeklædningsstile til dine børn. Hovedbeklædning er et vigtigt tilbehør, der beskytter dit barns hoved og nakke mod udvendige elementer. Om vinteren viser det sig, at en halsbånd er yderst effektiv til at give et ekstra lag varme omkring halsen. Sokker er de vigtigste cykeltøjsprodukter, der ikke må ignoreres. Vælg lange eller korte sokker til børn efter behov og vejrforhold. T shirts er essentielle cykeltøj, der er tynde, åndbare og behagelige at have på under ridning. 100percent , Sixs , CMP og Alpinestars, er de bedste mærker, der tilbyder børns officielle udstyr til cykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk