up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Beskyttelser cykel

Beskyttelser cykel

Find et bredt udvalg af Beskyttelser-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Beskyttelser

Mærker for Beskyttelser

Sådan vælges beskyttelser til din cykel

Kropsbeskyttelse

Mountainbikere skal være forsigtige og sikre nok til at acceptere de risici, der er forbundet med sporten, ved at udstyre sig med den passende kropsbeskyttelse. Kropspanser, halsbøjler, spinbeskyttere og helkropsbeskyttelsesudstyr skal bæres korrekt af MTB rytterne for at minimere chancerne for skader og alvorlige ulykker. Ergon , Troy Lee Designs og Assos er kendte mærker, der tilbyder kropsbeskyttelsesudstyr af høj kvalitet til professionelle og rekreative ryttere.

Beskyttelsesbriller

Først og fremmest skal du vælge de cykelbriller, der passer tæt rundt om dit tempel, holde dem sikkert på plads, selv når du bevæger dit hoved fra side til side eller ser nedad, mens du kører. Vælg derefter farven på linsen, der giver 100% UV beskyttelse og hjælper med at lysne det stærke solskin i højden af bjergene. Hvis du er på udkig efter stilfulde, men mest pålidelige beskyttelsesbriller til cykling, køb hos de bedste mærker Giro , POC ,, og Bell .

Hjelme

En cykelhjelm af god kvalitet skal passe perfekt til dit hoved og give mulighed for syn og beskyttelse overalt for rytteren. Den hjelm, du vælger, skal være let, aerodynamisk og godt ventileret, da det er vigtigt for rytteren at føle sig godt tilpas. Specialized , Troy Lee Designs og Giro design hjelme til mountainbiking for at give stødbeskyttelse, så du kan nyde eventyret med sikkerhed og komfort.

Reflekterende

Sikkerhed er det mest afgørende element i cykling. Det er vigtigt for rytterne at bruge reflekterende lys på deres cykler / cykler, så de andre mennesker kan se dig på mørke nætter. Reflektorerne kan placeres bag på hjulene, pedalerne og omkring cykelrammen, så når lyset rammer dem, kan de reflektere tilbage og signalere den person, at nogen kører der. Du kan få et stort udvalg af cykelreflektorer fra førende virksomheder som Brooks England, XLC og MSC.

Solbriller

Cykelsolbriller er ikke kun til mode og styling; de er et vigtigt stykke beskyttelsesudstyr for de fleste kørere. Om sommeren beskytter solbrillerne dine øjne mod de barske solstråler og holder snavs, vind og bugs i skak. Desuden giver de fleste solbriller UV beskyttelse og hjælper dine øjne med at beskytte mod øjenlidelser og andre problemer. Shimano , Assos og POC tilbyder en enorm samling cykelsolbriller, der fås i forskellige farver, stilarter og designs, der passer til den enkeltes behov.

Mere om beskyttelse af cykler:

Cykling er kun en sjov sport, når du er godt beskyttet med den rigtige slags tilbehør og udstyr. Til cykling på lange afstande anbefales det, at cyklister skal opbevare reservedele af deres beskyttelsesudstyr såsom ekstra hjelmpuder, par linser, hjelmvisir og solbriller for at undgå enhver ubehagelig begivenhed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk