up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sram

Sram

Afdelinger

Cykeldele

Elektronik

Hjul Og Dæk

Markedsføring

Reservedele

Vedligeholdelse

Alle ( Sram )

Om Sram

SRAM er en privat virksomhed kendt for at producere cykelkomponenter. Virksomheden er baseret i Chicago, USA og blev grundlagt i år 1987. Navnet på virksomheden er faktisk akronymet for dets grundlæggere ved navn Scott, Ray og Sam.


SRAM har været et velkendt navn for fremstilling af cykler og komponenter. De fortsætter med at bringe nye produkter til stor succes i dag. Cykling er en hobby, som flere og flere nyder. Kræv det rigtige udstyr, uanset om du cykler på vejen, stier eller ned af bjerge. SRAM tilbyder sin højkvalitets cykeldele og udstyr, herunder kranksæt, bundbeslag, kassette, nav, kæder, tandhjul, hjul, bremser, håndtag, gruppesæt, klinge og mange flere. Til cykelvedligeholdelse tilbyder vi også smøremidler og rengøringsmidler. Med SRAM-produkter til din rådighed, vil du have sikkerheden som en perfekt vedligeholdt cykel.


Oplev AXS trådløs teknologi, med Eagle GX , der tilbyder stor holdbarhed, der også smelter sammen med resten af økosystemet. Find også SRAM XX1 Eagle som en mere kraftfuld, lydløs og holdbar geargruppe. Hvis du foretrækker en mellemklasse, men af god kvalitet, er SRAM NX en ideel mulighed.

clouse menu Luk