up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sram

Sram

Alle ( Sram )

Om Sram

Sram er en Chicago-baseret virksomhed, der er bedst kendt for at levere cykelkomponenter af højeste kvalitet. Det opstod i 1987 i USA. Sram -navnet er et akronym for dets medstiftere, Roy og Sam. Nu er det vokset til et team af mennesker, der strækker sig over hele kloden for at udvide mærket med dets kvalitet og innovative cykelprodukter. Sram er nu et af de bedste mærker, der tilbyder cykeludstyr . Gør din cykeloplevelse til den bedste ved at finde den fremragende kollektion af Sram produkter hos Bikeinn .
Sram har også introduceret sin avancerede AXS-applikation. Sram AXS er en trådløs teknologi til elektronisk skift til konstrueret hardware. Det hjælper dig med at kontrollere batteristatus, tilpasse kontroller og give påmindelser om rettidig vedligeholdelse blot ved at trykke på knapperne. Dens opgraderede version er tilgængelig i den mest rimelige prisklasse med præcise og hurtige handlinger. AXS-teknologi hjælper rytteren med at blande og matche alle trådløse produkter for nemt at overføre deres kommandoer med alle cykelkomponenter.

Opgrader din cykel med Sram tilbehør

Plejlstængerne betragtes som hjertet af en transmission.De er placeret ved siden af pedalen og hjælper med at flytte din cykel fremad, hver gang du begynder at træde i pedalerne. Sram kranksæt kommer i tre formater enkelt, dobbelt og tredobbelt. De fås i mange forskellige størrelsesmuligheder. Den perfekte krankstørrelse hjælper dig med at køre hurtigere og lettere og afhænger af væsentlige faktorer som højde og kørestil. Hvis håndsvinget har en anden størrelse, kan det ændre pasformen og påvirke din cykeloplevelse.
Sram tilbyder et bredt udvalg af gearskiftere lavet af overlegen kvalitet. Sram-skiftere er perfekte til at tage din kørepræstation til et helt nyt niveau, hvilket giver en jævn kædebevægelse, hvilket betyder øget hastighed. Hjulene kan køre flere hundrede tusinde kilometer hurtigere uden at gå i stykker. Din gearskifter bør være den mest kompatible med gearhastighedsnummeret på kassetten.
Sram tilbyder et bredt og inspirerende udvalg af de bedste kæder. Sram-kæder har vist sig at være meget holdbare. Disse højkvalitetskæder giver den hurtigste hastighed, da de er lavet af solidt materiale. Der er en perfekt ingeniørmæssig brug til at drive tusindvis af disse kæder .Kvaliteten af de kæder , der bruges på cyklen, påvirker også kassettens levetid. Det vil automatisk timeout for kassetten. Kassetter kommer i forskellige størrelsesmuligheder, der hjælper med mange gearkombinationer. Du kan nemt vælge din passende kassette efter det tætte antal tænder mellem de mindste og største tænder. Det sikrer et jævnt gearskifte, når variationen mellem dem er minimal.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk