up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fox

Fox

Alle ( Fox )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Fox

Fox er et førende mærke, der fremstiller off-road racing motorcykel dele og komponenter. Mærket har sandfærdigt forvandlet køredynamikken for motorcyklister og cyklister. Det producerer og leverer produkter af høj kvalitet, herunder bagaffjedringer, støddæmpere, smøremidler og sadelpinde. Fox er det perfekte mærke at vælge, hvis du ønsker at forbedre din ydeevne. Fox er et velkendt mærke inden for kongeriget af højtydende bremsesystemer til off-road køretøjer. Med en rig historie, der går tilbage til 1970'erne, har mærket konstant presset grænserne for affjedringsteknologi. Kernen i Fox´s tankegang ligger i at give uovertruffen kontrol og komfort til ryttere på forskellige terræn. Deres ideelle produkter som støddæmpere, støddæmpere og dæmpere, er udviklet med avanceret produktionsteknik og moderne materialer.
Fox Racing Shox er elsket af ærede atleter og eksperter, der overvåger off-road konkurrencer som mountainbiking, motocross og off-roading. Disse komponenter er skabt for at forbedre trækkraft, absorbere stød og forbedre håndteringen, hvilket giver en ekstatisk og glat tur. Mærket er forpligtet overfor ydeevne, kvalitet og holdbarhed. Dette gør Fox til et foretrukket valg for personer, der kræver det bedste fra deres køretøjer. Uanset om du besejrer rå stier eller sporar podiums, forbliver Fox Racing Shox kompatibel med storhed i affjedringsteknologi.

Fox bike komponenter og affjedringsteknologi

Fox bike støddæmpere er designet til at tilbyde en glat og uforanderlig køreoplevelse, absorberes stød og vibrationer effektivt mens opretholdelsen af ​​stabilitet. Fox bike dele er udviklet med fokus på at forbedre ydeevnen. Hvert element er designet til at forbedre cyklens kapaciteter, uanset om det er et brud, drivlinje eller andre nødvendige systemer. Fox googles har anti-dug lag eller ventilationsmetoder, der forhindrer linserne i at dugge, og giver uafbrudt syn selv i krævende vejrsituationer. Fox MTB hjelme har strategisk placerede rør og luftstrømskanaler, der giver effektiv luftcirkulation for at holde ryttere rolige og afslappede under ekstreme ture. Fox mænds tøj er lavet af passende ventilation og åndbare stoffer, der er nøgleelementer i FOX tøj, der stopper overophedning og holder komfort under fysisk arbejde. Fox kvinders tøj spænder fra simpelt tøj til activewear og skifter ubesværet mellem forskellige miljøer, så det er egnet til både udendørs oplevelser og hverdagstøj.
Fox bike sadler er ofte skabt til specifik installation på en række sadelpinde, hvilket gør det problemfrit. FOX sadler er designet til at understøtte forskellige køresituationer, uanset om det er en mere opretstående stilling til enkel kørsel eller en mere kraftfuld stilling til performanceorienteret cykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk