up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

DT Swiss

DT Swiss

Alle ( DT Swiss )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om DT Swiss

DT Swiss er et meget velkendt og anerkendt brand, der leverer sportudstyr af høj kvalitet. DT Swiss i navnet stammer fra de tyske og franske ord Drahtwerke Trefileries, som betyder fyrværkeri lavet i Schweiz. Brandet blev grundlagt i den schweiziske by Biel i 1994. De er meget passionerede og dedikerede overfor at levere det bedste kvalitetsprodukt til deres forbrugere og sørger for at forbedre produkternes funktioner for at øge køretøjets køreegenskaber. DT Swiss er et af de mest populære og førende brands på grund af deres konstante innovationer, præcision, letvægt og de mest holdbare produkter.
DT Swiss er blevet definitionen af høj ydeevne i branchen på grund af design af de mest pålidelige produkter. Den strenge kvalitetskontrol og back-to-back-testning hjælper med at udvikle brandet. Den fineste kvalitet og klarhed i visionen viser brandets ønske om perfektion. DT Swiss er et kunstnerisk ingeniørarbejde og sofistikation for at udvikle virksomhedens produkter. Brandets mission er at give alle den ultimative køreoplevelse. For dette formål forsøger de at lave benchmark-produkter for at tilbyde en betydelig fordel. Derfor begyndte DT Swiss konstant at presse barriererne for teknologi for at tilbyde de mest avancerede produkter.

DT Swiss som reference for cykelhjul

Brandet har en fantastisk omdømme for at tilbyde DT Swiss-hjul, der er lette og veludviklede. Disse hjul kan give større stabilitet og holdbarhed. Hvert hjul er designet og helt håndbygget af brandets erfarne hjulbyggere. Navnet på hjulene inkluderer ofte Dicut eller Spine, som bruges til at definere grænsefladen mellem nav og snor. DT Swiss-grus hjul er designet til at fungere bedst på alle terræner. Disse hjul giver dig mulighed for at have maksimal sjov, mens du kører på grusveje. De er som regel lavet af aluminium og kulstof for at give det perfekte komfort, mens de øger holdbarheden til bedre off-road-ydeevne.
Hvis du vil have et nyt højkvalitets hjulstænk, skal DT Swiss hjulstænk altid være på din liste. Det tilbyder det perfekte hjulstænk, der kombinerer glathed med aerodynamik for at lave et helt alsidigt hjul. Disse hjul kan gøre din hastighed hurtigere med meget lidt modstand, der giver dig et øjeblikkeligt godt indtryk. Desuden laver mærket sådan en utrolig variation af nav. DT Swiss nav er nu helt opdateret til en lettere og lettere version at vedligeholde. Disse nav er de bedste til at give pålidelighed med enkelhed.
DT Swiss felger er det perfekte eksempel på stærkt byggede felger lavet af aluminium for at tilbyde bedre bremsning. Derudover er DT Swiss eger på grund af deres unikke produktionsproces navnet på præcision og holdbarhed. Der er en meget alsidig række af lette, men stærke eger, der er lidt tykkere for at give den ekstra stivhed for at give ekstra styrke til hjulet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk