up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Reservedele cykel

Reservedele cykel

Find et bredt udvalg af Reservedele-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Reservedele

Mærker for Reservedele

Find de reservedele, du har brug for til din cykel

Bundbeslag
Bundbeslagene på en cykel kombinerer kranksæt med cyklen og giver kranksættet mulighed for at rotere frit. Du kan købe bundbeslagene fra Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Mavic .

Bremser
Bremserne er den automatiske enhed, der forhindrer bevægelse ved at forbruge strøm fra et bevægeligt system.

Kabler
Kabler bruges til at kontrollere gear, der tænder på cykler med udstyrede drivlinjer. De består af to dele: et indre kabel og et ydre kabel.

Kassetter
En kassette er samlingen af kædehjul, der er placeret på den bageste kerne af cyklen og holdes sikkert på plads med en gevindskruet kassettelåsering .

Kædelåse
Kædelåse er bygget op af et sæt faste stålled, der normalt er inde i et beskyttende nylonafdækning og en lås. Kædelåse bruges til at sikre cyklen.

Kæderinge
Kæderinge er det essentielle udstyr i maskinen, der er din cykel. De er ansvarlige for at overføre energien.

Krumtap
Krumtapene er armen, der er forbundet i en ret vinkel til et roterende håndtag, hvormed ringformet bevægelse præsenteres til eller opnås fra stangen.

Cykelstyr
Cykelstyret er styrekontrollen til cykler. Det svarer til en styrestang til cykler.

Cykel padler
Cykel padlerne er det værktøj, der bruges til at køre cyklerne. Cykel padler lader førere elektrisk dreje deres køretøjer automatisk transmission.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk