up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Santini

Mand samling

Mand samling

Kvindesamling

Kvindesamling

tilbehør

tilbehør

UCI-samling

UCI-samling

pro teams

pro teams

teknisk undertøj

teknisk undertøj

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Markedsføring

Recovery og Pleje

Tasker

Uddannelse og Konkurrence

Alle( Santini )

Santini

Santini er et anerkendt italiensk mærke, der har etableret sig som leder inden for cykeltøj. I over fem årtier har Santini været dedikeret til at producere højkvalitetscykeltøj og -tilbehør, der kombinerer præstationsdrevne designs med den rige italienske håndværkstradition. Grundlagt i 1965 af Pietro Santini, fik det hurtigt anerkendelse for sin indsats for innovation, funktion og stil. Med fokus på ergonomi og holdbarhed er Santini bygget til at modstå de hårde forhold på lange ture, mens der opretholdes en høj komfort. Santini har etableret sig som et premiummærke inden for cykelindustrien og tilbyder et bredt udvalg af højtydende cykeludstyr og -tøj. Med sin rige historie, der har rod i italiensk håndværk og et uophørligt efterspil af innovation, fortsætter Santini med at sætte nye standarder for kvalitet, komfort og stil i cykelværdenen. Uanset om det er deres cykeltrøjer, bibs eller andet produkt, tilpasser Santini sig behovene hos cyklister, der forventer intet mindre end det bedste.
Santini forhøjer cykeltøjet til nye højder

Santini tilbyder et komplet sortiment af cykeludstyr, som tilpasser sig både professionelle cyklisters og lidenskabelige entusiasters behov. Deres produktlinje omfatter trøjer, bib shorts, shorts, jakker, handsker, sokker og forskellige tilbehør. Santinis cykeludstyr er designet til at forbedre præstationerne, give komfort og modstå de krævende cykelaktiviteter. Santinis cykeltøj udgør en perfekt blanding af form og funktion. Mærkets beklædning er nøje skabt med avancerede materialer og teknologier, der sikrer optimal aerodynamik, fugtstyring og temperaturregulering. Santinis cykeltøj er skræddersyet til at passe til kroppen som en anden hud, hvilket reducerer modstand og maksimerer bevægelsesfrihed. Santini er et synonym for exceptionelt cykeltøj, der opfylder de højeste kvalitets- og præstationsstandarder. Santini cykeltøj er designet til at forhøje cykelopplevelsen ved at tilbyde en overlegen funktion, komfort og stil. Santini bruger avancerede stoffer, der trækker fugt væk, tilbyder åndbarhed og UV-beskyttelse. Uanset om det er trøjer, bibs, shorts eller jakker, sikrer Santini cykeltøj, at ryttere kan præstere på deres bedste, mens de ser bedst ud. Santini cykeltrøjer er ikoniske beklædningsgenstande, der epitomiserer mærkets engagement i ekscellence. Skabt med nøje opmærksomhed på detaljer, Santini trøjerne har innovative designs og tekniske stoffer, der optimerer aerodynamikken og ventilationen. Disse trøjer er ikke kun præstationsorienterede, men også visuelt slående, hvilket giver cyklister mulighed for at udtrykke deres individualitet gennem levende farver, modige mønstre og elegant æstetik. Santini cykelbibs er designet til at give usammenlignelig komfort og støtte under lange ture. Lavet af premiummaterialer, Santini cykelbibs tilbyder kompression og muskelstøtte, mens der opretholdes åndbarhed og fugttransporterende egenskaber. Cykelbibsene har avancerede polstringssystemer til at reducere trykpunkter og forbedre sadelkomfort. Med deres ergonomiske pasform og opmærksomhed på detaljer sikrer Santini cykelbibs at ryttere kan fokusere på vejen foran uden afbrydelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk