up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Running

Running

Fitness

Fitness

Cycling

Cycling

Sensorer

Sensorer

Reservedele

Reservedele

Afdelinger

Elektronik

Alle( Polar )

Polar

At lytte til vores krop er én ting, men at forstå, hvad den fortæller os, er noget helt andet. Polar hjælper dig med at forstå essensen af din egen træning. For at gøre dette er det baseret på en kombination af specialisering i sport, fysiologi og elektronik på den ene side og en dyb forståelse af atletens behov på den anden side. Siden 1977 har Polar fornyet sig og udviklet pulsmålere med højeste nøjagtighed.

Polar ur til mænd og kvinder tilbyder et GPS-system , der hjælper dig med at finde dig selv, når du dyrker udendørsaktiviteter, så du kan nyde oplevelsen fuldt ud. Hver model tilbyder forskellige personlige funktioner og kan også bruges til daglig aktivitet og give et væld af sundheds- og plejedata, som vil være nyttige for dig. I stedet er Polar Pacer og Polar Pacer Pro urmodellerne sportsmodeller specialiseret i at løbe med maksimal innovation, de har en præstationstestfunktion og meget mere.

clouse menu Luk