up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hjul og Dæk cykel

Hjul og Dæk cykel

Find et bredt udvalg af Hjul og Dæk-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Hjul og Dæk

Mærker for Hjul og Dæk

Sådan vælges cykelhjul og dæk

Aksler og låse

Cyklen er udstyret med elektronisk låsende forskelle foran og bagenden. Når du vil køre på vanskelige terræn som grus, snavs, sne eller mudder eller planlægger at gå på vejen, skal du bruge låsedifferentiale, dvs. aksler og låse. Disse differentier bruges kun, når du har brug for ekstra trækkraft, så du let kan engagere det et par gange på off road eventyr. Aksler og låse hjælper med at opretholde din cykels fremdrift og forhindre, at den sidder fast.

Cykelrør

Inderslanger er en af de vigtigste dele af dine cykeldæk. Det er dybest set en oppustelig ring, der passer ind i dækkets kappe. De indre rør, når de er oppustet, giver strukturel støtte og ophæng. Røret kan let oppustes med en ventil. Det indre rør fungerer som en luftdæmpning og giver dig en behagelig og sikker køreoplevelse.

Cykelfælge og eger

Fælge og hjul bruges ofte ombytteligt til den samme betydning; dog teknisk set er de forskellige. Fælge er ikke hele hjulet, men en del af et hjul. Eger er forbindelsesstængerne mellem fælgen og cykelnavet.
Hovedformålet med fælge og eger er at overføre belastningen forårsaget af rytteren eller cyklen mellem navet og fælgen.

Dæk

Når du vælger et cykeldæk, skal du først matche diameteren på din cykels hjul og fælge til dækket. De fleste stangcykler, mountainbikes og cruiser cykler bruger dæk med en diameter på 26 tommer.
Hvis du bruger et slangeløst dæk, skal du bruge slangeløse kompatible hjul til din cykel. Et stigende antal bjergcyklister vælger slangeløse dækcykler i disse dage.

Cykelhjul og hjuldæksler

Et sæt af hjul og hjuldæksler i god stand kan øge din præstation betydeligt. Næsten alle typer cykelryttere vil gøre deres cykler så lette som muligt. Derfor, når du vælger et hjulsæt til din cykel, skal du overveje dets vægt, stivhed og holdbarhed. Lettere hjul hjælper din cykel med at accelerere let. Imidlertid er lette hjul mindre holdbare sammenlignet med tunge hjul.

Mere om hjul og dæk cykel

Cykelhjulene og dækkene skal udskiftes, når du har kørt cyklen længe nok. Af den grund bliver det nødvendigt at reparere cykler til nav, inderrør, akselbolte og andre dele. Cykelnav tillader dine cykelhjul at rotere frit. Navafstand er den nøglefaktor, der skal bestilles klogt. Shimano , Sram , Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental , Mavic , Maxxis og Thule designer og leverer alle typer tilbehør og dele til din cykel.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk