up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Vedligeholdelse cykel

Vedligeholdelse cykel

Find et bredt udvalg af Vedligeholdelse-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Vedligeholdelse

Mærker for Vedligeholdelse

Tips til vedligeholdelse af din cykel

Cykeltilbehør og dele forbedrer din køreevne, men med faktisk mange muligheder kan det helt sikkert forvirre begyndere. Så kun de nødvendige dele, som alle motorcyklister bør overveje at købe for at gøre det mere bekvemt, pålideligt og behageligt at køre. Du kan købe dette tilbehør og dele fra MSC , Eltin , BBB .

Smøremidler og rengøringsmidler

Cykelsmøremidler og rengøringsmidler bruges til at vedligeholde din cykel. Rengøringsmidler kan anvendes overalt på cyklen og understøtter for at fjerne snavs, men anbefales især til ramme, hjul og dæk. Når cyklen er renset, skal det smøremiddel påføres kæden igen og regioner, der skal smøres igen. Du kan købe smøremidler og rengøringsmidler fra Assos , MSC, Camelbak .

Værktøjer og multiverktøjer

Værktøjer og multiværktøjer er meget vigtige for at vedligeholde en cykel. Multiverktøjerne er fyldt med alsidighed og kapacitet til at udføre enhver opgave. Multiverktøjerne giver dig alt, hvad du har brug for til daglige forespørgsler, store og små. Cykelværktøjer og multiverktøjer inkluderer unbrakonøgler, åbne skruenøgler, kædeværktøj, stjerneskruetrækkere osv. Du kan købe disse værktøjer og multiværktøjer fra Sigma , MSC, Eltin.

Pumper

Cykelpumperne er den slags luft fortrængningspumpe, der er specielt fremstillet til påfyldning af cykeldæk. Det har et link eller adapter til applikation med en eller begge af de to mest basale slags stik, der bruges på cykler. Du kan købe pumperne fra MSC, Eltin og Xiaomi .

Opbevaring

Cykel opbevaring er en ting, som cykler kan sikkert føjes til parkering retninger. Cykelopbevaring kan være fritstående, eller det kan være korrekt forbundet med jorden eller et stabilt objekt. Du kan købe den bedste cykelopbevaring fra kendte mærker som KMC , Unior Unior.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk