up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Specialized

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

herresko

herresko

Hjelme

Hjelme

Hjul og dæk

Hjul og dæk

Cykler og stel

Cykler og stel

Afdelinger

Belysning

Børnetøj

Cykeldele

Cykler og Stel

Damesko

Dametøj

El-Cykler

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hjelme

Hjul og Dæk

Reservedele

Tasker

Transport & Opbevaring

Uddannelse og Konkurrence

Vedligeholdelse

Alle( Specialized )

Specialized

Specialized er en førende producent og distributør af mountainbike-dele og -tilbehør. Firmaet blev grundlagt i 1974 af Mike Sinyard og har hovedkontor i Morgan Hill, Californien. Mærket er blevet centrum for mange entusiaster og professionelle cyklister, som stoler på Specialized med deres cykeldele og -udstyr på det europæiske kredsløb. Firmaet er dedikeret til fremstilling af superior kvalitet cykeldele og -tilbehør for at forbedre cyklisters præstationer. Specialized er nu et af de bedste mærker, der tilbyder højkvalitets cykeldele over hele verden. Hvis du ønsker værdi med innovation til at øge racers præstationer, skal du vælge cykeldele fra SpecializedBikeinn.
Udover cykeldele tilbyder Specialized også et godt udvalg af cykelhjelme. Specialized brand cykelhjelme er specielt designet til at forhindre mulige hovedskader. De vil hjælpe med at beskytte dig under en alvorlig fald eller ulykke under et løb. De er aerodynamiske, super behagelige og giver god ventilation. Det ekstra træk af MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) hjælper med at reducere rotationskraft, der er forårsaget af stød og pludselige bevægelser, hvilket gør dem til de bedste cykelhjelme derude.

Specialized brand cykler er de bedste mountainbikes

Specialized brand mountainbikes er lette at køre op ad den stejleste bakke. De er lette at bære og giver god støtte til at øge cyklisters effektivitet. Holdbarhed og innovation i design og teknologi gør dem super pålidelige. En Specialized rockhopper er et andet perfekt valg til en professionel cyklist, der ønsker at forbedre sin oplevelse eller endda til en ny begynder i sporten. Den er tilgængelig i den bedste rimelige prisklasse ved at tilbyde større alsidighed.
I modsætning til mountainbikes tilbyder Specialized også det bredeste udvalg af landevejscykler. Specialized brand landevejscykler er berømte blandt stjernerne af professionel cykling. Du kan nemt regne med landevejscykler kapacitet med dens høje ende design og stabilitet. Dens grundlæggende og innovative struktur med avanceret teknologi gør cyklisten føler sig tryg, mens han kører. Desuden understøtter det lette materiale hurtigere hastighed med stor sjov.

Mærket tilbyder også et stort udvalg af Specialized gravel bikes. Når vejen er lige, men ikke let at køre på grund af grus, er disse cykler det bedste valg for dig. Den usikre køreoplevelse giver dig den ekstra greb, der er nødvendig for at fuldføre løbet ved at øge præstationen og hastigheden. Derfor er det uden tvivl det bedste at gøre din eventyr på blandet terræn sjovere.
Specialized brand elcykler er et navn for innovation og inspiration. Disse elcykler er designet til at give dig støtte til at øge din hastighed hurtigere end en standardcykel. Uanset om du vil have dem til daglig brug eller racing, giver de dig den ekstra boost, der hjælper dig med at nå dit mål hurtigere, samtidig med at du sparer en masse energi og tid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk