up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Bianchi

Bianchi

Alle ( Bianchi )

Om Bianchi

Bianchi er et ikonisk italiensk mærke med en rig fortid, der går tilbage til 1885, kendt for sin overlegenhed i fremstilling af højtydende cykler og tilbehør. I Milano, Italien, blev mærket grundlagt af Edoardo Bianchi, og det har været forrest i cykelbranchen i mere end et århundrede.
Bianchi-cykler er berømte for deres fremragende, avancerede teknologi, håndværk og smart design. De er blevet kørt til succes i utallige professionelle løb, herunder Giro d'Italia og Tour de France, hvilket styrker deres betydning som nogle af verdens bedste raceløbscykler.
Mærkets løfte om skabelse præsenteres af dets pioneranvendelse af materialer som carbonfiber og aluminium i cyklestrukturer, hvilket resulterer i lettere, hurtigere og mere elegante ture. Bianchis signatur Celeste-grønne farve er straks genkendelig, hvilket repræsenterer deres loyalitet over for både praksis og fremskridt. < br>Ud over vejcykler og racercykler præsenterer Bianchi et diversificeret udvalg af cykler, herunder elcykler, mountainbikes og bycykler, som tilfredsstiller cyklister af alle slags og færdighedsniveauer. Deres kærlighed til kvalitet stiger til en linje af cykeltilbehør og beklædning, der garanterer, at ryttere er fuldt udstyret til deres cykeloplevelser.

Bianchis udvalg af cykler og tilbehør

Bianchi roadbikes har en distinkt Celeste-grøn farve, som er blevet et ikonisk tegn på mærket. Det adskiller dem fra andre cykler og udtrykker mærkets italienske arv. Bianchi roadbikes er kendt for deres fremragende håndværk. Hver struktur er nøje skabt med præcise svejsninger, som giver stabilitet, holdbarhed og en behagelig tur.
Bianchi MTB-cykler er lavet til præcis og responsiv styring. Geometrien og strukturdesignet tilbyder en balanceret blanding af styrke og smidighed, hvilket gør dem egnede til både tekniske nedkørsler og hårde stigninger. Bianchi præsenterer et blandet udvalg af MTB-modeller, herunder enduro, trail, cross-country og downhill-cykler.
Bianchi cykelrammer er kendt for deres specifikke ingeniørarbejde og fokus på detaljer. Uanset om det er rørformede, geometri eller rammefremstilling, er hvert element omhyggeligt lavet for optimal ydeevne. Bianchi præsenterer cykelrammer fremstillet af forskellige materialer, herunder carbonfiber, aluminium, stål og titanium.
Bianchi gravel cykler er lavet til at håndtere et bredt udvalg af terræn, hvilket gør dem perfekte til ryttere, der kan lide at udforske forskellige overflader. Uanset om det er lange afstandsgrusoplevelser, alt-terræn kørsel eller bikepacking, er disse cykler alsidige nok til at håndtere det hele.
Bianchi bycykler har ofte smarte og tidløse strukturer, der afspejler mærkets italienske arv. Strukturerne er moderne og kommer ofte i traditionelle farver, som appellerer til ryttere, der værdsætter æstetik.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk