up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

RockShox

RockShox

Alle ( RockShox )

Om RockShox

I over tre årtier, har RockShox været en pioner indenfor ydeevne af fjedersystemer til cykler. Grundlagt i 1989, revolutionerede mærket udendørscykling ved at introducere den første fjedergaffel til mountainbikes. Med en ubøjelig kommitment til innovation, præcisionsteknik og en lidenskab til at forbedre rytterens oplevelser, har RockShox konstant sat branchens standard. RockShox forbliver forrest i mountainbike-innovationen, konstant skubber grænser for at skabe fjedersystemer der imødekommer de forskelligartede behov fra ryttere. Med en historie fyldt med milepælsmæssige udviklinger og et kommitment til at udvikle teknologi, fortsætter RockShox med at definere fremtiden for ydeevne af fjedersystemer, gør det muligt for ryttere at overvinde nye udfordringer og opleve spor som aldrig før.

RockShox Pioneering Performance Suspension for Bikes

En af de mest ikoniske navne i mountainbikeverdenen, RockShox Judy fjedergaffel gjorde sin debut i begyndelsen af 1990'erne. Berygtet for sin holdbarhed og justerbarhed, satte Judy standarden for pålidelighed og ydeevne. Igennem årene, har det udviklet sig til at inkludere cutting-edge teknologi mens det bibeholder sit kernedna af pålidelig trail ydeevne. Bygger på arven fra Judy, tilbyder RockShox Recon serien en alsidig og tilgængelig mulighed for mountainbikere der søger højkvalitets fjedersystemer. Med forskellige konfigurationer der tilpasser sig til forskellige kørestile, giver Recon imponerende kontrol og komfort på en bred vifte af terræn. Designet til aggressive trail og enduro ryttere, udgør RockShox Lyric serien overlegen respons og stabilitet.
Når det kommer til at erobre stejle nedkørsler og ekstreme spor, træder RockShox Zeb ind. Med øget rejse og robust bygning, er Zeb designet til at håndtere det hårdeste terræn med tillid-inspirerende kontrol. Det tilpasser sig ryttere der længes efter big-hit egenskaber uden at gå på kompromis med den samlede køreoplevelse. RockShox Yari er en alsidig arbejdshest der bringer top-tier fjederydelse til et bredere publikum. Deler DNA med den højtydende Lyric, tilbyder Yari overlegen håndtering og holdbarhed, gør det til et ideelt valg for ryttere der søger konsekvent ydeevne på et bredt udvalg af spor.
På cross-country racing fronten, er RockShox SID epitomet for letteffektivitet. Berygtet for sin fjerlette konstruktion og hurtig respons, er SID gaflen et yndet valg blandt konkurrencedygtige XC ryttere der søger efter podie placeringer. Udover fjedergafler, tilbyder mærket et komplet udvalg af RockShox cykeldele for at forbedre alle aspekter af køreoplevelsen. Fra bagfjedre til sadelpinde, dropposte og andre accessories, er hvert produkt designet med præcisionsteknik for at forbedre ydeevne, komfort og kontrol.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk