up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Shimano

Shimano

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Briller

Børnesko

Børnetøj

Cykeldele

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hjelme

Hjul Og Dæk

Reservedele

Tasker

Transport & Opbevaring

Uddannelse Og Konkurrence

Vedligeholdelse

Alle ( Shimano )

Om Shimano

Shimano blev grundlagt i 1921 og er berømt for at producere komponenter til cykling, roning og fiskeri. Hovedkvarteret er beliggende i Sakai, Japan. I mange årtier har virksomheden opnået et godt ry for at fremstille kvalitetsprodukter.

Find et bredt udvalg af cykeltilbehør til forskellige formål, som mærket er kendt for. Shimano skivebremser er berømte for deres tørre bremser, konkurrencedygtige priser og holdbarhed. Deres produktlinje af cykeldele omfatter bremser, kæder, pedaler, kranksæt, håndtag, klamper, bundbeslag, gearskiftere, nav og meget mere. Shimano mtb sko giver det bedste greb, stabilitet, kraftoverførsel og behagelig pasform. Hvis du er mere til landevejsruter, har Shimano landevejssko Shimano Dynalast teknologi, der favoriserer at træde i pedalerne uden store anstrengelser.

Shimano har også bidraget i fiskeindustrien og deres fiskegrej, spinnehjul, agnhjul, vildthjul, spinnestænger er meget nyttige. Disse produkter er lavet af materialer af høj kvalitet og sætter trends i fiskeindustrien.

clouse menu Luk