up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Shimano

dametøj

dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Briller

Briller

Fodtøj

Fodtøj

pedaler

pedaler

Kæder

Kæder

Afdelinger

Beskyttelser

Briller

Børnesko

Børnetøj

Cykeldele

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hjul og Dæk

Reservedele

Tasker

Transport & Opbevaring

Vedligeholdelse

Alle( Shimano )

Shimano

Shimano er berømt for at lave gear til cykling, fiskeri og roning. Det blev startet i 1921 og hovedkvarteret ligger i en by i Japan kaldet Sakai. Siden da har det opnået sin tillid og omdømme i sine forbrugeres øjne ved at lave produkter af høj kvalitet. Du kan nemt finde forskellige cykelprodukter fra dette mærke hos Bikeinn . Alle Shimano-produkter er systematisk designet til at udtænke og udvikle produktet i ideel harmoni. Den skal opfylde alle cykelelskeres forventninger på en brugervenlig måde. Perfekt konstruktion sikrer, at du giver fuld støtte, komfort og enestående ydeevne.
For de bedste resultater bør du prøve Shimano gruppesættet , da det indeholder alle de perfekt afstemte komponenter og nemt kan installeres. Hver gang de bliver slidt, skal du erstatte varen med det originale Shimano -produkt, der også er tilgængeligt individuelt. På denne måde vil Shimano være sikker på, at dit system ikke holder op med at fungere med sin oprindelige standard. Da hver del af din cyklus skal fungere fremragende for at undgå enhver kritisk tilstand, sikrer mærket, at hver del skal bestå kvalitetstesten, før de kommer på markedet.

Shimano tilbyder en bred vifte af komponenter af høj kvalitet

Shimano tilbyder også komponenterne separat, hvis du kun har brug for ét produkt, ikke hele sættet. Shimano bremser er af forskellige niveauer afhængigt af dine behov. De kommer også i en bred vifte for at vælge den rigtige. Shimano kranksættet kommer i mange forskellige størrelser, og du kan vælge den håndsvingstørrelse, der svarer til din højde for fremragende pedalpræferencer. En lang række Shimano-skiftere kommer også i forskellige formater, så de passer til dine behov.

Shimano cykelsko

Udover cykelkomponenter er Shimano cykelsko de mest holdbare, lette og komfortable sko. Shimano MTB sko tager sig af alle de entusiastiske behov hos en cyklist på grund af dens popularitet over hele verden med sine fantastiske modeller og rimelige prisklasse. De er perfekt designet til at hjælpe med at holde rytternes fødder komfortable og tørre, mens de navigerer i mudret terræn. Sålerne er designet til at give maksimal kraft, mens du træder i pedalerne, hvilket sparer personens energi.
Shimano klamper fås i tre forskellige modeller, kendetegnet ved farverne rød, blå og gul. Alle tre modeller indeholder forskellige og unikke funktioner, såsom drejepunkter og flydeområder, hvilket giver rytteren den præcise mekanisme, de har brug for. Et andet godt produkt fra dette mærke er Shimano grusskoene . Disse sko er specielt designet til offroad-rytteren. De er et godt valg for eventyrlystne ryttere, der elsker at komme af vejen og gerne vil udforske den vilde tur. Disse sko er fantastiske til at give dig beskyttelse og forbedre din præstation.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk