Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Træning og konkurrence

Træning og konkurrence cykel

Find et bredt udvalg af Træning og konkurrence-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Træning og konkurrence

Mærker for Træning og konkurrence

Sådan forbereder du dig på et første cykelløb

Flasker

At være hydreret er nøglen til at forblive aktiv hele dagen under ridning. Af den grund skal du sikre dig, at du har en vandflaske af god kvalitet. Der er mange førende mærker som Specialized , Castelli , Scwalbe , Vittoria og Continental , der tilbyder flasker af høj kvalitet til ivrige ryttere. Disse flasker er fremstillet med avanceret teknologi, innovative og lugtfrie materialer, blød og bakterieresistent plast for at sikre en sikker hydratiseringsopløsning.

Motionscykler

For at forberede dig til dit første løb, kan du træne som en professionel på motionscykler hjemme uden at bekymre dig om vejret. Disse øvelser er designet til at give cyklister mulighed for at træne på det højeste niveau af komfort for deres konkurrence. For at opnå maksimal ydeevne gennem træning derhjemme er motionscykler din sande ledsager. Cyklen har et justerbart styr, sæde og magnetisk bremsesystem, der muliggør en jævn træningssession.

Race Bælter og Chip Bands

Når du forbereder dig på det første cykelløb, skal du sørge for at have racerbælter og chipbånd. Det er et af de mest vigtige tilbehør til triatlon, der bruges til at holde dit løbnummer på plads. Det er let at fastgøre løbets nummer ved at bruge skifterne uden at spilde meget tid. Bæltens størrelse er justerbar og har gel løkker til opbevaring af ernæring.

Ramper

Hvis du er en rytter, der forbereder dig til dit første cykelløb, er ramper det bedste træningsudstyr, der hjælper med at forbedre dine færdigheder. Disse ramper er designet til skateboards, rulleskøjter og MTB begyndere, der giver dig mulighed for at øve små spring i lav hastighed. Det er en af de sikreste måder at forbedre og udvide dine færdigheder på. De er lette og praktiske at bære med din cykel.

Ruller

Ruller er den mest kompakte og bedste mulighed for touring indendørs træningspas. Hvis du vil træne til det første løb, er denne automatiske modstandsjusteringsrulle en pålidelig ledsager for dig. Det kan problemfrit passe til enhver del af huset og hjælpe med at tage din træning til det næste niveau. Ruller er lavet af materiale af høj kvalitet for at sikre stor stabilitet og stødabsorbering.

Mere om motion og konkurrence:

Uanset om du ønsker at køre i Tour De France eller blot en rekreativ rytter, der deltager i løbskonkurrencen i din hjemby, skal du følge træningstips, der hjælper dig med at blive en hurtigere, bedre og mere effektiv rytter i løbet. Sammen med andet træningsudstyr og tilbehør har du brug for håndklæder, træningstøj og energitilskud til træningssessionen. Du skal træne hjemme med alt træner tilbehør og udstyr for at øge dine chancer for at vinde.