up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Favero

Favero

Afdelinger

Alle ( Favero )

Om Favero

Favero er et æret navn i cykelverdenen, berømt for sit uudslukkelige engagement i udformning af førende cykelløsninger, der forbedrer præstationer, præcision og passion. Med en historie, der er rodfæstet i innovation, Favero har konsekvent redefineret cykelteknologi siden dens oprettelse. Grundlagt i begyndelsen af ​​1990'erne af den italienske ingeniør og cyklist Giovanni Favero, har virksomheden udviklet sig fra et lille værksted til en global leder inden for udvikling af højkvalitetscykelkomponenter og -tilbehør. Favero´s uforanderlige engagement i præcision, præstationer og cyklistoplevelse har styrket sin position som det foretrukne valg blandt professionelle atleter og cyklister.
Favero står som et vidnesbyrd om ægteskabet mellem ingeniørkvalitet og cykelpassion. Uanset om det er deres banebrydende kraftpedaler eller deres nøje udformede cykelkomponenter, har Favero's bidrag til cykelteknologi sat et uudsletteligt mærke på sporten. I årtier har Favero været en pioner i cykelverdenen, konsekvent skubber grænser og hæver standarden for cykelteknologi. Med et dybt forankret sportsligt engagement og en ufravigelig fokus på innovation fortsætter Favero med at inspirere cyklister på alle niveauer til at opnå deres bedste.

Pionering af Excellence in Cycling Innovation

Favero´s dedikation til at skubbe grænserne for cykelpræstationer er tydelig i dets uovertrufne udvalg af cykelkomponenter. Fremstillet med nøje opmærksomhed på detaljer, tilbyder Favero cykelkomponenter uovertruffen pålidelighed og præstationer. Fra lette kulfiberkomponenter til holdbare transmissionsløsninger er hvert produkt udviklet for at optimere aerodynamik, holdbarhed og samlet cyklingseffektivitet. Favero er bredt anerkendt for sine revolutionerende pedalanlæg, der problemfrit integrerer måling af kraft med cykelpræstation. Favero Assioma-serien af ​​kraftpedaler har sat nye standarder for nøjagtighed og brugervenlighed. Disse Favero pedaler giver realtidskraftdata, kadence og andre vigtige måleparametre, der giver cyklister mulighed for at tilpasse deres trænings- og konkurrencestrategier til optimale resultater. Favero´s engagement i nøjagtighed og innovation er særligt tydeligt i dets kraftmålingsteknologi. Favero Assioma-kraftmålere bruger avanceret spændingsmålerteknologi til at levere præcise kraftmålinger. Favero power metres er kompatible med en række cykeldiscipliner og tilbyder både enkelt- og dobbeltsidede muligheder for at imødekomme individuelle behov og præferencer. Som anerkendelse af vigtigheden af ​​ubehagelige cykelupplevelser tilbyder mærket et omfattende sortiment af Favero reservedele. Disse originale dele er designet til at sikre holdbarhed og præstation af Favero-produkter. Fra erstatningspedalbokse til essentielle komponenter til kraftmålere kan cyklister regne med Favero's reservedele for at holde deres udstyr i optimalt stand.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk