up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

POC

Hjelme

Hjelme

Beskyttelsesbriller og solbriller

Beskyttelsesbriller og solbriller

Rustning

Rustning

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

Ski

Ski

Afdelinger

Beskyttelser

Briller

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hjelme

Tasker

Alle( POC )

POC

POC er et mærke, der fremstiller sportsveste, hjelme, briller og mange andre sportsrelateret tilbehør. Det er et svenskbaseret mærke med en klar og vital mission om at yde rimelig beskyttelse til atleter ved at reducere konsekvenserne af ulykker under cykling eller andre sportsgrene. Du har reddet mange liv ved at lave produkter af høj kvalitet. Denne ekstra klare vision har sat en ny standard inden for fremstilling af materialer af overlegen kvalitet ved at bygge forskellige kombinationer. POC brugte også avanceret teknologi og innovation til at gøre drømmen mulig. Det er blevet en førende virksomhed, der yder vigtig personlig beskyttelse til alle atleter.

For den sikreste cykeloplevelse er POC hjelm det bedste produkt for dig. Cykelhjelme er et af de vigtigste cykeludstyr til at forebygge alvorlige skader. POC cykelhjelme giver dig helt sikkert tiltrængt personlig beskyttelse. De giver dig en sikker cykeloplevelse og et stilfuldt touch. Det tilbyder sikkerhed og innovativ æstetik på samme tid. Den foreslår tre forskellige hjelmvarianter: hel ansigt, halv ansigt og off road for at vælge den type, du ønsker.

POC tilbyder også tøj og tilbehør af høj kvalitet.

Udover beskyttelse tilbyder POC også tøj af fremragende kvalitet og mange andre modeartikler hos Bikeinn. POC tilbyder en bred vifte af trøjer, der er bedst til mountainbiking og hudtætte trøjer , der er gode til landevejscykling. POC-trøjen er lavet af det bedste stof og topkvalitetsmateriale, da trøjer er en grundlæggende del af cykeludstyr. Mærket tilbyder trøjer, der passer til den enkelte cykelrytters behov og krav. Materialet er meget let, åndbart og tørrer hurtigt for at holde dig komfortabel hele tiden.
Trøjerne er mere komfortable på grund af deres forskellige lommer og lynlåsmuligheder. Den har mange muligheder, fra lynlåse foran til bagpå og antallet af lynlåse du foretrækker afhængigt af typen af cykling. Normalt, til længere cykelsessioner, er de bageste lynlåse bedst til at opbevare noget mad og give nok strøm, når dit energiniveau er ved at løbe tør. En anden nødvendig ting, når du cykler, er handsker. Handskerne kan beskytte rytteren mod varme og kolde vejrforhold. POC handsker kommer i to stilarter.Langfingrede er bedst til koldt vejr, da de kan hjælpe med at give varme, mens kortfingrede er lavet til at beskytte hænderne mod intense varmestråler.

Mærket har også cykelsolbriller af høj kvalitet. POC-solbriller er perfekt designet til at øge cyklistens præstation. De specielle linser, der bruges i disse solbriller, giver dig mulighed for at se selv i meget lavt eller næsten intet sollys. Derfor er disse flerfarvede briller perfekte til cykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk