up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Cykeldele cykel

Cykel dele

Find et bredt udvalg af Cykel dele-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Cykeldele

Mærker for Cykeldele

Lær at kende dele af din cykel

Flaskeburene gør specifikt, hvad de siger på flasken. Flaskebure holder en vandflaske tæt på din cykel. Du kan købe flaskebure fra Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Elite , Tacx , Mavic , Brooks England , Rotor .

Bundbeslagene på en cykel forbinder kranksættet med cyklen. Bundbeslagene tillader, at kranksættet let kan dreje.

Bremserne mindsker hastigheden på en cykel eller forhindrer den i at bevæge sig. Når trykket hæves ved bremserne, hæves friktionskraften.

Kassetterne er en kæde af tandhjul, der er placeret på den bageste kerne af din cykel, og spalter på en friluftshus og holdes sikkert på plads med gevindskruet kassette låsering.

Kæderinge er den afrundede, spidse bit, der er knyttet til dine krumtap, der trækker kæden rundt. En standardcykel kan bruge 53t store kæderinge.

Kæderne er rullekæderne, der overfører kraft fra pedalerne til en cykels drivhjul og dermed kører den. De fleste cykelkæder er konstrueret af almindeligt kulstof eller legeret jern.

Klamperne fastgøres i bunden af cykelskoen. Et fjederværktøj på pedalen giver dig mulighed for at klemme klamperne på skoene ind og ud af pedalerne.

Krankene er den del af et cykeldrev, der omdanner rytterbenens frem og tilbagegående bevægelse til rotationsbevægelse, der bruges til at presse kæden eller bæltet, hvilket igen skubber baghjulet. Krumtap er en vigtig del af en cykel.

Skifterne er cykeludstyr med variabelt forhold inklusive en kæde, forskellige tandhjul i forskellige størrelser. Derailleurs bruges til at skifte kæden fra et tandhjul til et andet.

Gaflerne er den del af en cykel, der fastgør forhjulet. Gaflerne består typisk af to knive, der er forbundet i toppen af en gaffelkrone.

Cykelgrebene er beregnet til at give fyld og vibrationsdæmpning for at holde hænderne afslappede. De gode greb reducerer potentialet for håndspasmer.

• Et gruppesætværktøj hører til mekaniske eller elektroniske dele, der er forbundet ved bremsning, gearskift eller kørsel af drivlinjen.

Styr giver rytteren mulighed for at sejre moderat lige, mens styret samtidig giver en bred vifte af håndpositioner for bekvemmelighed ved langvarige forlystelser.

Håndtagene på en cykel er styret. Førsteklasses håndtag har omdrejningspunktet inden for indsats og belastning.

• Den centrale idé bag skærmene er at forhindre vand, der kommer ud af hjulene på kroppen.

Pedalerne er de dele af en cykel, som cyklisten kører med foden for at køre køretøjet. Pedaler præsenterer forbindelsen mellem cyklisterfoden og cykelhjulene.

Effektmålere på cyklerne er de enheder, der estimerer den effekt, der produceres af cyklisten. De fleste cykelmotorer bruger spændingsmålere.

Cykelsadlerne kaldes ofte et cykelsæde. Sadler er et af fem berøringspunkter på en opretstående cykel.

Cykelstolpen er de rør, der strækker sig opad fra cykelstøtten til sadlen.

Cykelstængerne er de dele på cyklerne, der fastgør styret til cykelgaffelens styrerør.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk