Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Restitution og pleje

Restitution og pleje cykel

Find et bredt udvalg af Restitution og pleje-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Restitution og pleje

Mærker for Restitution og pleje

Hvad skal jeg vide om pleje af cyklister?

Alimentation er processen med at levere mad og næringsstoffer. At have en mangfoldighed af frugt, indtage ordentlige måltider, herunder korn, fibre, nødder og grøntsager, og begrænse mængden af olie, sukker og krydderi, du spiser, er alle understøttet til alimentation. De mærker, der er berømte for alimentationsprodukterne, er Nutrisport , FullGas , Born Fruits .

Kosttilskud og sportstilskud

Kosttilskud og sportstilskud bruges normalt af sportsfolk til at øge præstationen. Nogle bruges normalt af konkurrenter med udholdenhed og fysik, såsom kreatin, proteintilskud og vitaminer, og andre bruges til at øge styrken hos atleter. For at klare sig bedst på sportsområdet bruger sportsfolk sportstilskud. Du kan nemt købe kosttilskud og sportstilskud fra Elite , Powerbar , 226ERS , Nutrisport.

Førstehjælp og tapning

Førstehjælp og tape er meget vigtige inden for sport. Førstehjælp er den første og hurtige hjælp, der ydes til enhver person, der får ondt i enten en triviel eller alvorlig skade. Taping er en type trykfølsomt klæbebånd, der bruges på bandagen af sår og førstehjælp til at gribe et bandage. De mærker, der er berømte for førstehjælps og tapeprodukter , er CMP , Vaude , Raidlight , LifeSystems , Tatonka .

Personlig pleje

Personlig pleje involverer alt, hvad der udføres for dig, der er privat. Dette kan omfatte personlig hygiejne. Personlig pleje er brugerprodukter, der anvendes i personlig hygiejne og skønhedspleje. Personlig pleje dækker produkter såsom rensepuder, cologner, deodorant, ansigts og væv osv. Du kan købe produkter til personlig pleje fra Assos , Muc Off , Eltin .

Sport cremer

Sportscremer er cremer eller salver, der bruges til at helbrede og lindre skader. De bruges normalt til sår, brændte områder og smertefulde muskler. Sportscreme kan hjælpe folk med at føle sig afslappede. Du kan købe sportscremer fra Elite, Assos Castelli , Brooks England .