up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj cykel

Dametøj cykel

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvordan vælger jeg dametøj til cykling?

Grundlag

Baselagene er de tøjstykker, der er tættest på din hud, og tjener i det væsentlige som en anden beklædning, der kan holde dig opvarmet eller kølig. Baselag præsenterer et forløb af varme, mens det på det tilsvarende tidspunkt absorberer og fjerner din sved for at holde dig komfortabel.

Bibshorts

Bibshorts hjælper med at holde shortsens vinkel sikkert mod skridtet. Bibshorts holder dine shorts op. Non bib shorts kan trække tilstrækkeligt ned for at vise din nedenunder tilbage til vinden. Dette forekommer sandsynligvis i en svag, aerodynamisk rejsesituation. Bi shorts er små, stramme bentøj.

Jakker og trøjer

Jakkerne og trøjerne scorer varme uden at ligne en stødende snemand, som det undertiden føles i tunge trøjer. Og for en person, der arbejder varmt og koldt eller bevæger sig meget indefra og ude, er jakkerne og trøjerne vigtige, fordi det giver dig mulighed for komfortabelt at tilpasse sig temperaturudsvingene.

Bukser og nederdele

Ligesom andre mode tøj bevares bukser og nederdele som i gamle dage og nu ydmyghed. Et lille nederdel giver også den seneste bevægelsesfrihed. Bukser er en beklædningsgenstand, der bæres fra linning til ankler, inklusive begge ben uafhængigt. Du kan købe bukser og nederdele fra Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Troy Lee Designs , Alé , Northwave , Giro , POC , Mavic , Maxxis .

Poloshirts, skjorter og T shirts

Polo shirts har typisk en krave og knap med nogle knapper under kraven. T shirts er typisk kravefri og har korte ærmer. Poloshirts, skjorter og t shirts kommer i mange designs og farver på markedet. Du kan købe poloshirts, skjorter og t shirts fra Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

Sweatshirt og hættetrøjer

Sweatshirts og hættetrøjer er sportsudstyr, der holder dig varm i det kolde vejr. De har virkelig et sammenligneligt blik på synet og præsenteres ofte med relaterede ting; der er dog en skelnen mellem sweatshirts og hættetrøjer.

Mere om kvinders cykeltøj:

Handsker, hovedbeklædning, kiks, veste, sokker, halsbånd og bånd, officielt udstyr, ansigtsmasker, arme og benopvarmere er inkluderet i det mere om kvinders cykeltøj. Du kan købe disse ting fra Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk