up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herretøj cykel

Herretøj cykel

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til cykel. Oplev de bedste tilbud hos bikeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Hvad skal man have på, når man cykler

Bibshorts

Cykelhagesmække bliver mere populære blandt cyklister og racere sammenlignet med cykelshorts, da der ikke er noget linning, der begrænser vejrtrækningen. I en lav aerodynamisk kørestilling hjælper cykelslib med at holde shortsen oppe. Non bibs shorts trækker normalt ned under ridning og udsætter din nedre ryg. Bibshorts er blevet et symbol på fritidscyklister, der elsker at køre i tæt komprimeringsmateriale, der sikrer den bedste ydeevne. Du kan få de bedste korte bibs fra førende mærker Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli og Alé .

Jakker

Der er blandede situationer, som du sandsynligvis støder på under dine rideeventyr, og kun én ting kan således ikke dække alle muligheder. En cykeljakke af god kvalitet skal passe perfekt til din krop, da den ikke giver plads til vind at komme ind. Der er et stort udvalg af softshell og hardshell cykeljakker, der beskytter dig mod vind, regn og sne. Trøjer er lavet af vandtætte og vindtætte materialer, der ikke kun holder dig tør og varm, men også forbedrer dit samlede look.

Bukser

Cykelbukser er målrettet designet med tanke på rytterens behov og komfort. Polstrede cykelbukser er ikke kun til racere, men rekreative ryttere kan også drage fordel af dem. De er lavet af strækbart materiale med kvalitetsskind. Cykelbukser reducerer trykpunkter, mindsker vibrationer og stød på vejen og forhindrer gnidning.

Grundlag

Baselag er de vigtigste tøjvarer til cyklister. Et hud til hud bundlag af god kvalitet holder din kropstemperatur moderat uanset de ydre forhold. Et basislag med en varm skjorte og trøje er en ideel kombination til vinterdagsejladseventyr.

T shirts, poloshirts, skjorter

I disse dage har cyklister et væld af valg, når det gælder valg af skjorter, t shirts og poloshirts. Du kan bære korte ærmer, lange ærmer og ærmeløse skjorter afhængigt af vejrforholdene og ruterne du er på vej mod. De skjorter, du vælger, skal sidde tæt sammen med passende manchetter for at undgå at grave i arme. Polo shirts er lavet af materiale af høj kvalitet, der er åndbar og fugtgivende. GORE Wear, Castelli, Mavic , Maxxis og Assos er de bedste mærker, der tilbyder cykeltrøjer og poloshirts af høj kvalitet.

Mere om Herretøjscykel:

Arme og benvarmer er det vigtigste cykeltilbehør, der hjælper med at holde dine kerner varme og beskyttet mod kold vind. Ansigtsmasker er også nyttige at bære under cykling, da de holder dig sikker mod snavs, støv, grus og andre elementer. Cyklister bruger handsker for at få et bedre greb. Der er forskellige variationer i handsker såsom fulde fingre, halve fingre og mere, som du kan vælge alt efter dine behov og stil. Hovedbeklædning er et obligatorisk cykeltilbehør, som ikke bør ignoreres. Der er forskellige stilarter og typer hovedbeklædning som kasketter, hatte, beanies, kraniumhætter og meget mere, du kan købe. Halsbeklædning og bånd giver ekstra varme til din nakke og hoved under kolde vinterture. Castelli, Alé, Santini , Assos og Sportful tilbyder officielt udstyr af høj kvalitet til cyklister. Sokker er en af de mest vigtige tøjgenstande til cyklister. Du kan bære korte eller lange sokker efter vejret og kravene. Ponchos er nyttige til at holde dig og dine væsentlige sikre fra at blive våde i regnen. Trikuits, sweatshirts og hættetrøjer fås i en bred vifte til cyklister, der kan købes fra førende mærker. Veste er vigtige cykeltøj, som cyklister skal vælge klogt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk