up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Onderhoud

Pompen - Luchtpompen: Minipompen

()
load

Hoe oppompen in fietsbanden?

Een fietsluchtpomp werkt door een handbediende plunjer. Bij de opwaartse slag verplaatst de plunjer lucht van buitenaf in een eenrichtingsleiding in de pomp. Bij de neerwaartse slag verwijdert de plunjer vervolgens lucht uit de fietsluchtpomp in de fietsband. Luchtpompen voor fietsbanden zijn er in verschillende maten. U kunt de luchtpompen voor fietsbanden kopen bij MSC , Eltin , Xiaomi , Ventura .

Racefiets Luchtpomp

De meeste moderne luchtpompen voor racefietsen zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Racefiets luchtpompen bestaan uit een pompdop met dubbele hulpstukken. Presta ventielen, die zich op de meeste racefietsen bevinden, zijn groter en slanker en benadrukken een punt met schroefdraad, die moet worden voorbereid om op te blazen en alleen te worden gevuld met behulp van de racefiets luchtpomp.

Luchtgereedschap voor fietspomp

Luchtgereedschap voor de fietspomp markeert alle gevallen met een tweetraps drukschaal die de lage druk correctheid geeft die uw fietsbanden nodig hebben, terwijl ook de hoge drukvereisten van uw fietsbanden worden gecompenseerd. Dit artikel vult grote banden snel en zorgt voor een snelle rit. Het heeft een schakelkop die automatisch schakelt tussen Schrader en Presta kleppen. De luchtgereedschap fietspomp bestaat uit een stalen kern en een aluminium buizenframe.

Mountainbike luchtpomp

Elke mountainbiker gebruikt twee pompen als luchtpomp voor hun mountainbike: een vloerpomp en een handpomp. Mountainbikebanden worden het snelst gevuld met een hoogvolume pomp, wat zowel bij vloer als handpompen mogelijk is. U kunt deze mountainbike luchtpompen kopen bij MSC, Eltin, Xiaomi, Ventura.

clouse menu Afronden