up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

DT Swiss

DT Swiss

Alles ( DT Swiss )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over DT Swiss

DT Swiss is een zeer bekende en respectabele merk dat hoogwaardige sportartikelen aanbiedt. De DT Swiss in de naam is afgeleid van de Duitse en Franse woorden Drahtwerke Trefileries, wat betekent Vuurwerk gemaakt in Zwitserland. Het merk werd in 1994 in de Zwitserse stad Biel opgericht. Ze zijn zeer passievol en toegewijd om de beste kwaliteit producten aan hun consumenten te leveren en zorgen ervoor om de functies van de producten te verbeteren om de prestaties van het voertuig op de weg te verbeteren. DT Swiss is een van de meest populaire en toonaangevende merken dankzij hun voortdurende innovaties, precisie, lichtgewicht en de meest duurzame producten.
DT Swiss is de definitie van hoge prestaties in de industrie geworden door de meest betrouwbare producten te ontwerpen. De strenge kwaliteitscontrole en back-to-back testen helpen het merk te ontwikkelen. De fijnste kwaliteit en helderheid in de visie laten het verlangen naar perfectie van het merk zien. DT Swiss is een kunst van techniek en verfijning voor het ontwikkelen van de producten van het bedrijf. Het doel van het merk is iedereen de ultieme rijervaring te bieden. Daarom proberen ze om referentieproducten aan te bieden met een aanzienlijk voordeel. Zo begon DT Swiss steeds de grenzen van technologie te verleggen om de meest geavanceerde producten te bieden.

DT Swiss als referentie voor fietswielen

Het merk heeft een geweldige reputatie om DT Swiss-wielen aan te bieden die licht van gewicht en goed ontwikkeld zijn. Deze wielen kunnen meer stabiliteit en duurzaamheid bieden. Elk wiel wordt ontworpen en volledig met de hand gebouwd door de ervaren wielbouwers van het merk. De naam van de wielen bevat meestal Dicut of Spine, wat wordt gebruikt om de interface tussen hubs en spaken te definiëren. DT Swiss gravelwielen zijn ontworpen om het beste te presteren op elk terrein. Deze wielen stellen je in staat om maximale plezier te hebben tijdens het rijden op grindwegen. Ze worden meestal gemaakt van aluminium en carbon om het perfecte comfort te bieden terwijl de duurzaamheid wordt verhoogd voor een betere off-road prestaties.
Als je een nieuwe wielenset van hoge kwaliteit wilt, moet DT Swiss wheelset altijd op je lijst staan. Het biedt de perfecte wielenset die soepelheid combineert met aerodynamica om een volledig veelzijdige wiel te maken. Deze wielen kunnen je snelheid verhogen met zeer weinig wrijvingsweerstand om je meteen een goede indruk te geven. Bovendien maakt het merk zo'n ongelooflijke variëteit aan hubs. DT Swiss hub is nu volledig bijgewerkt naar een lichter en eenvoudiger versie om te onderhouden. Deze hubs zijn het best in het bieden van betrouwbaarheid met eenvoud.
DT Swiss velgen zijn het perfecte voorbeeld van sterk gebouwde velgen gemaakt van aluminium om een betere remmen te bieden. Bovendien zijn DT Swiss spaken vanwege hun unieke productieproces de naam van precisie en duurzaamheid. Er is een zeer veelzijdige range van lichtgewicht maar sterke spaken gemaakt een beetje dikker om die extra stijfheid te bieden voor extra sterkte aan het wiel.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden