up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Favero

Favero

Categorieën

Alles ( Favero )

Over Favero

Favero staat synoniem voor de prachtige verbintenis tussen uitmuntendheid in het ingenieurswerk en de passie voor fietsen. Het bedrijf staat al decennialang aan de vooravond van de fietstechnologie, dat blijkt uit de innovaties waarmee het constant de normen voor fietsprestaties verhoogt. Sinds de oprichting in de vroege jaren 1990 door de Italiaanse ingenieur en wielrenner Giovanni Favero, is het bedrijf uitgegroeid van een kleine werkplaats tot een wereldwijd leider in het ontwikkelen van hoogwaardige fietscomponenten en accessoires. Favero heeft een onwankelbaar commitment aan precisie, prestatie en het ervaringsniveau van de fietser, wat het een favoriete keuze maakt voor zowel professionele atleten als fietsliefhebbers.

Het uitgebreide assortiment aan fietsonderdelen van Favero is het resultaat van de onverzettelijke toewijding aan het verbeteren van fietsprestaties. Met oog voor detail gemaakt, bieden Favero-fietsonderdelen ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties. Van lichtgewicht carboncomponenten tot duurzame aandrijflijnen, elk product is ontworpen om aerodynamica, duurzaamheid en algehele fietsefficiëntie te optimaliseren. Favero wordt breed geprezen voor zijn revolutionaire pedaal-systemen, die een vloeiende integratie van krachtmeting met fietsprestaties bieden. De Favero Assioma-serie van krachtpedalen heeft nieuwe standaarden gesteld voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Deze Favero-pedalen bieden realtime krachtdata, cadans en andere essentiële metingen, waardoor fietsers hun trainings- en race-strategieën kunnen afstemmen voor optimale resultaten.
Favero's toewijding aan nauwkeurigheid en innovatie is vooral zichtbaar in zijn krachtmetertechnologie. De Favero Assioma-krachtmeter maakt gebruik van geavanceerde spanningsmetertechnologie om precieze krachtmetingen te verstrekken. De Favero-krachtmeter is compatibel met een verscheidenheid aan fietsdisciplines, met zowel enkelvoudige als dubbelzijdige opties om aan individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Beseffend het belang van ononderbroken fietservaringen, biedt het merk een uitgebreid assortiment aan Favero-reserveonderdelen. Deze authentieke onderdelen zijn ontworpen om de levensduur en prestaties van Favero-producten te garanderen. Van vervangende pedaalbodems tot essentiële componenten voor krachtmeter, fietsers kunnen vertrouwen op Favero-reserveonderdelen om hun apparatuur in optimale staat te houden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden