up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Pirelli

Pirelli

Categorieën

Alles ( Pirelli )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Pirelli

Pirelli, een wereldwijd icoon op het gebied van hoogwaardige banden, heeft zichzelf sinds de oprichting in 1872 door Giovanni Battista Pirelli in Milaan, Italië, als symbool van innovatie, kwaliteit en uitmuntendheid gevestigd. Tegenwoordig staat Pirelli aan de voorhoede van de bandenindustrie en staat het bekend om zijn onwankelbare toewijding om innovatieve oplossingen te leveren die aan de uiteenlopende behoeften van bestuurders, fietsers en enthousiastelingen wereldwijd voldoen.

Het rijke verleden en de toewijding om de grenzen van de bandentechnologie te verkennen hebben de positie van Pirelli als wereldwijd leider in de industrie versterkt. Van hoogwaardige banden tot fietsoplossingen zoals binnenbanden en gespecialiseerde fietsbanden, Pirelli blijft trouw aan zijn erfenis van innovatie en biedt uitzonderlijke producten die bestuurders en fietsers helpen hun doelen te bereiken terwijl ze de opwinding van de reis omarmen. Met een focus op innovatie en voortdurende verbetering heeft Pirelli zijn bandentechnologie voortdurend aangepast aan de veranderende eisen, waardoor het de voorkeur geniet van veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar ongenadig hoge kwaliteit en opmerkelijke rijervaringen.

Pirelli pioniert op het gebied van prestaties en innovatie

De erfenis van Pirelli in de autowereld wordt gedefinieerd door zijn uitzonderlijke assortiment banden, ontworpen om superieure prestaties, veiligheid en stijl te leveren. Pirelli-banden verenigen geavanceerde technologie met een scherp inzicht in de voorkeuren van bestuurders, wat resulteert in een uitgebreid assortiment dat alles omvat van hoogwaardige supercars tot alledaagse voertuigen. Beseffend het belang van betrouwbaarheid in de wielerwereld, drong Pirelli door in het maken van hoogwaardige binnenbanden. Ontworpen om de rigoureuze omstandigheden van verschillende terreinen te weerstaan, zijn Pirelli-binnenbanden ontworpen met precisie en duurzaamheid in gedachten. Deze binnenbanden passen naadloos in de wielerbeleving, waardoor fietsers worden voorzien van verbeterde prestaties, lekbestendigheid en een soepelere rit.
De fusie van Pirellis bandenexpertise met de wereld van de wielersport heeft geleid tot een reeks Pirelli-fietsbanden die de autotopprestaties van het merk weerspiegelen. Van wegrace tot avonturen op onverharde paden, Pirellis toewijding aan innovatie garandeert dat fietsers kunnen vertrouwen op deze banden om hun prestaties en plezier op twee wielen te verbeteren. Ontworpen met een scherp inzicht in de diverse eisen van moderne fietsers, bieden deze banden uitzonderlijke tractie, duurzaamheid en efficiëntie. Of u nu navigeert door stedelijke landschappen of uitdagende trails bedwingt, Pirelli-fietsbanden bieden de betrouwbaarheid en het vertrouwen waarnaar fietsers op zoek zijn in hun bandenkeuze. De Pirelli Scorpion-serie staat als een getuigenis van de toewijding van het merk aan veelzijdigheid en prestaties. Op maat gemaakt voor SUV's, crossovers en trucks, bieden Pirelli Scorpion-banden een robuuste constructie met geavanceerde loopvlakpatronen, waardoor een optimale tractie op verschillende oppervlakken wordt gegarandeerd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden