up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Rennen

Rennen

Fitness

Fitness

Wielersport

Wielersport

Sensoren

Sensoren

accessoires

accessoires

Categorieën

Electronica

Alles( Polar )

Polar

Polar, een pionier in sport- en fitnesstechnologie, heeft zijn reputatie als een vooruitstrevende kracht in de wielerwereld gevestigd. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1977, heeft het merk de grenzen van innovatie voortdurend verlegd, met als doel atleten en liefhebbers te helpen om hun topprestaties te bereiken. Polars reis is gedefinieerd door zijn toewijding aan nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en geavanceerde functies, waardoor het een vertrouwde metgezel is geworden voor wielrenners van alle niveaus.
In het steeds veranderende landschap van wielertechnologie blijft Bikeinn Polar onverzettelijk in zijn toewijding om training methodologieën te revolutioneren. Van de baanbrekende Polar Pacer tot het ingewikkelde Polar Heart Rate Sensor, elk product omvat Polars toewijding aan het verfijnen van de wielerbeleving door innovatie, precisie en prestatieverhogende functies. Met een verhaalvolle geschiedenis en een toekomst die bol staat van mogelijkheden, blijft Polar de manier beïnvloeden waarop wielrenners trainen, concurreren en excelleren.

Prestatie en precisie verhogen in wielertechnologie

De Polar Pacer omvat de essentie van precisie en begeleiding bij wielertraining. Als revolutionair draagbaar apparaat meet het belangrijke metrieken en biedt het in realtime feedback over hartslag, snelheid, afstand en meer. Dit apparaat biedt niet alleen belangrijke informatie, maar dient ook als een motiverende coach, die wielrenners inspireert om hun fitnessdoelen te bereiken. De Polar Cycling Watch, een getuigenis van Polars toewijding aan uitmuntendheid, verenigt geavanceerd ontwerp met state-of-the-art technologie. Deze horloge beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en een uitgebreid assortiment aan functies specifiek voor wielrennen.
De Polar Cycling Computer staat als een hoogtepunt van wielergeoriënteerde computing. Dit apparaat integreert zich naadloos met verschillende wielersensoren en verzamelt gegevens met opmerkelijke nauwkeurigheid. Met aanpasbare displays en uitgebreide analyse na de rit, stelt het wielrenners in staat om hun trainingsroutines en strategieën te finetunen. De Polar Ignite is een openbaring in slimme fitnesshorloges, afgestemd op wielrenners die op zoek zijn naar holistische welzijn. Naast zijn specifieke functies voor wielrennen, monitort de Ignite slaappatronen, stressniveaus en herstel, waardoor een uitgebreid profiel van de gezondheid van een atleet wordt gecreëerd. Het verenigt stijl en inhoud op perfecte wijze, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is zowel op als naast het zadel.
De Polar Titanium Watch verenigt robuuste elegantie met uitzonderlijke prestaties. Vervaardigd uit premium materialen, is het ontworpen om de veeleisende omstandigheden van het wielrennen te weerstaan, terwijl het tegelijkertijd luxe uitstraalt. Met geavanceerde connectiviteit en een suite aan functies gericht op wielrennen, is het een ware metgezel voor degenen die stijl en inhoud eisen. Aan het hart van de optimalisatie van het wielrennen ligt de Polar Heart Rate Sensor. Deze onopvallende accessoire biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij het monitoren van de hartslag, waardoor wielrenners hun inspanningniveaus nauwkeurig kunnen bepalen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden