up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Mavic

Wielen

Wielen

Velgen En Spaken

Velgen En Spaken

Mannenschoenen

Mannenschoenen

Helmen

Helmen

Kleding

Kleding

Textiel Accessoires

Textiel Accessoires

Categorieën

Dames Kleding

Dames Schoenen

Electronica

Fietsonderdelen

Helmen

Heren Kleding

Heren Schoenen

Kinder Schoenen

Onderhoud

Reserveonderdelen

Training en Competitie

Wielen en Banden

Alles( Mavic )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Mavic

Mavic (Fabrikant van Idoux en Chanel-fietsartikelen) is een gerenommeerd Frans merk dat sinds de oprichting in 1889 aan de top staat van de fietstechnologie. Met een onverzettelijke verplichting tot kwaliteit en prestaties is Mavic een vertrouwd naam geworden in de fietsindustrie. Het biedt een uitgebreid assortiment producten dat voldoet aan de behoeften van professionele rijders en liefhebbers. Met een illustere geschiedenis van meer dan een eeuw, Mavic blijft innoveren en de fietservaring redefiniëren. Of het nu gaat om wielen, velgen, helmen, spaken of schoenen, Mavic-producten weerspiegelen de vervolmaking van het merk, waardoor fietsers nieuwe hoogten kunnen bereiken in prestaties, comfort en veiligheid. Ontdek de beste Mavic-fietsuitrusting op Bikeinn.

Revolutioneer je fietservaring met Mavic
Mavic-wielen zijn een testament voor het ingenieurschap van het merk en de toewijding aan het verleggen van de grenzen van prestaties. Met precisie vervaardigd met behulp van de modernste technologie, Mavic-wielen bieden ongeëvenaarde aerodynamica, lichtgewicht constructie en uitzonderlijke duurzaamheid. Of het nu gaat om wegwielrennen, mountainbiken of baanwielrennen, Mavic-wielen zijn ontworpen om de snelheid, het stuurgedrag en de algehele rijervaring te verbeteren. Mavic-velgen zijn een perfecte combinatie van sterkte, betrouwbaarheid en prestaties. Met de grootste zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen, van wegwielrennen tot off-road avonturen, Mavic-velgen bieden de optimale balans tussen gewicht en sterkte, waardoor fietsers het vertrouwen hebben om hun grenzen te verleggen.
Veiligheid staat voorop bij het fietsen, en Mavic-helmen zijn ontworpen om een superieure bescherming te bieden zonder concessies te doen aan comfort of stijl. Mavic-helmen hebben geavanceerde technologieën zoals MIPS (Multi-directioneel Impact Beschermingssysteem) en uitgebreide ventilatiesystemen om rijders koel en beschermd te houden tijdens intense ritten. Mavic-spaken zijn zorgvuldig geïnstalleerd om uitzonderlijke sterkte, lichtgewicht prestaties en precieze wieltruing te bieden. Gemaakt van hoogwaardig staal of geavanceerde materialen zoals koolstofvezel, Mavic-spaken zorgen voor de perfecte balans tussen stijfheid en flexibiliteit, wat bijdraagt aan een meer efficiënte krachtsoverdracht en verhoogde stabiliteit op de fiets.
Mavic-schoenen zijn vervaardigd met de grootste zorg voor detail om comfort en duurzaamheid te bieden. Met een reeks modellen die zijn ontworpen voor verschillende fietsdisciplines, Mavic-schoenen hebben innovatieve sluitsystemen, ergonomische ontwerpen en ademende materialen om de pedaal efficiëntie te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Of het nu gaat om wegwielrennen, mountainbiken of triatlon, Mavic-schoenen bieden de perfecte combinatie van prestaties en comfort. Ontworpen om de krachtsoverdracht te maximaliseren en het gewicht te minimaliseren, Mavic-fietsschoenen omvatten technologieën zoals carbon fiber zolen, aanpasbare pasvormsystemen en precieze sluismechanismen. Met een focus op prestaties en efficiëntie, Mavic-fietsschoenen helpen rijders hun volledig potentieel op de weg te bereiken. Mavic's toewijding aan het fietsen gaat verder dan het vervaardigen van uitzonderlijke producten. Het merk is actief betrokken bij het ondersteunen en promoten van de sport gedurende decennia. Mavic wil de fietsgemeenschap bevorderen en probeert rijders op alle niveaus te inspireren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden