up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Thule

Thule

Alles ( Thule )

Over Thule

Thule, een naam die synoniem staat voor outdoor-onderzoek en premium-gearoplossingen, staat al sinds haar oprichting aan de vooravond van het verbeteren van actieve levensstijlen. Thule, opgericht in Zweden in 1942, begon als fabrikant van producten die ontworpen zijn om mensen te helpen hun uitrusting en bezittingen gemakkelijk te vervoeren, ongeacht hun bestemming. Het merk is toegewijd aan innovatie, kwaliteit en een diep begrip van de behoeften van outdoor-liefhebbers, wat het tot een wereldleider heeft gemaakt met een breed scala aan oplossingen voor het vervoeren van uitrusting.
Met een erfenis die geworteld is in het Zweedse vakmanschap en een wereldwijde aanwezigheid, Thule blijft evolueren en inspireert individuen om de buitenlucht te omarmen terwijl ze de middelen bieden om hun passies met vertrouwen te transporteren. Thule zorgt ervoor dat uw fietsen tijdens de reis stabiel en veilig blijven, waardoor u nieuwe trails en terrains kunt verkennen. Voor fietsers die de open weg zoeken, biedt Thule fietsonderdelen die gemak en bescherming combineren. Thule breidt zijn expertise uit naar alledaagse avonturen met zijn lijn van producten van premium kwaliteit.

Thule verheft uw avonturen

Thules dakdragers zijn de basis voor een groot aantal avontuurlijke mogelijkheden. Met precisie gemaakt, bevestigt deze dragers naadloos aan verschillende voertuigmodellen, waardoor de veilige en betrouwbare vervoersmogelijkheden van buitenuitrusting, bagage en uitrusting. Deze rekken zorgen ervoor dat fietsen tijdens het reizen veilig worden bevestigd, waardoor schade wordt voorkomen en een gemakkelijke lading en ontlading mogelijk wordt. Thule fietsdragers passen zich aan een gevarieerd aanbod van fietsen aan, van mountainbikes tot racefietsen, waardoor elke reis aangenaam en zorgeloos is. Thule dakkoffers zijn een getuigenis van het merk dat is toegewijd aan het maximaliseren van de opslag-efficiëntie. Wanneer uw avonturen meer ruimte vereisen, staan ​​Thules vrachtkoffers klaar om de uitdaging aan te gaan. Ontworpen om de elementen te weerstaan ​​terwijl uw bezittingen veilig blijven, breiden deze koffers de opslagcapaciteit uit zonder dat de voertuiginterieurs worden aangetast. Thule vrachtkoffers herdefiniëren roadtrips, waardoor uw voertuig een krachtpatser wordt qua opslag.
Thule fietsdragers bieden een scala aan opties om uw fietsen veilig en gemakkelijk te vervoeren. Om fietsreizen te vergemakkelijken, bieden Thule fietstassen een ingenieus ontworpen bescherming tijdens het vervoer. Deze tassen bieden extra padding en ondersteuning, waardoor krassen en schade worden voorkomen. Met duurzaamheid en comfort in gedachten ontworpen, dragen deze rugzakken moeiteloos uw bezittingen, of u nu in de stad rijdt of in de wildernis loopt. Thule rugzakken verenigen stijl en functionaliteit, en passen zich aan diverse levensstijlen aan. Gezinnen onderweg wenden zich tot Thule voor zijn kinderwagens die prestatie en stijl combineren. Met functies zoals verstelbare handgrepen, compact vouwen en robuuste vering, zijn Thule kinderwagens een getuigenis van de toewijding van het merk om familie-avonturen te verbeteren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden