Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Cannondale

Over Cannondale
Cannondale, een synoniem voor innovatie en uitmuntendheid in het fietsen, is sinds de oprichting in 1971 een sleutelspeler in de branche. Het bedrijf werd opgericht door Joe Montgomery, een visievolle man met een passie voor fietsen en een aanleg voor het doorbreken van grenzen. Sinds haar bescheiden begin heeft Cannondale continu de lat gelegd voor innovatieve fietstechnologie en design. Innovatieve eigenschappen zoals aerodynamische buizen en carbonfiber frames dragen bij aan hun reputatie als een van de snelste racefietsen die er zijn.
Het erfgoed van Cannondale is dat van onvermoeibare innovatie en een passie voor het doorbreken van grenzen wat mogelijk is in het fietsen. Met een toewijding aan uitmuntendheid die meer dan vijf decennia omvat, Cannondale blijft wereldwijd rijders inspireren. Of je nu een wegkrijger bent, een bergpadverkenner of een stadspendelaar, Cannondale heeft de perfecte rit voor jou, ondersteund door een geschiedenis van uitmuntendheid en een toewijding aan fietsen die ongeëvenaard is in de branche. Word lid van de Cannondale-familie en ervaar de opwinding van fietsen op zijn best.

Cannondale, voortrekkers in uitmuntendheid in fietsen

Cannondale biedt een divers assortiment aan fietsen, elk met precisie gemaakt en gebouwd om aan de unieke behoeften van rijders te voldoen. Of je nu een ervaren professional of een gelegenheidsfietser bent, het merk heeft de perfecte Cannondale-fiets voor jou. Hun toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en prestaties schittert door in elk model. Voor degenen die ruig terrein en opwindende avonturen zoeken, zijn Cannondale Mountainbikes je ideale metgezel. Deze fietsen zijn ontworpen om de moeilijkste trails te overwinnen, met top-tier veringssystemen, lichtgewicht frames en superieure handling.
Als het gaat om wegwielrennen, staat het merk aan de voorhoede met haar Cannondale-racefietsen. Ontworpen voor snelheid, wendbaarheid en comfort, zijn deze fietsen een favoriet onder wegwielrenners en triatleten. Gravel riding-enthousiastelingen vinden hun perfecte match bij de gravelbikes van Cannondale. Met functies zoals bredere banden voor stabiliteit en comfortabele geometrie bieden Cannondale-gravelbikes een opwindende en soepele rit op elk oppervlak.
Voor ernstige mountainbikers die op zoek zijn naar een extra randje op de trails, biedt Cannondale MTB-fietsen uitzonderlijke prestaties. Deze fietsen bieden ongeëvenaarde controle en responsiviteit op de meest veeleisende banen. Veiligheid is bij Cannondale een topprioriteit, en hun lijn met fietshelmen weerspiegelt deze toewijding. Deze helmen zijn ontworpen met geavanceerde materialen en technologie voor superieure bescherming zonder het comfort of de stijl te verzaken. Of je nu de trails betreedt of door de straten cruist, Cannondale-fietshelmen houden je veilig en comfortabel.