Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Sportful

Sportful
Over Sportful
Sportful is een gerenommeerde Italiaanse merk dat al meer dan vier decennia aan de top staat van het produceren van high-performance fietskleding. Met een rijk erfgoed diep verankerd in de fietscultuur, Sportful heeft consistent innovatieve en topkwaliteit producten geleverd aan fietsers over de hele wereld. Door technische expertise, state-of-the-art materialen en een passie voor sport, Sportful is een vertrouwde naam geworden in de fietsgemeenschap.

Sportful heeft zichzelf opgebouwd tot een topmerk in de wereld van het fietsen, dankzij zijn onwankelbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en prestaties. Van jerseys en bib shorts tot handschoenen en de baanbrekende Fiandre-collectie, Sportful blijft de grenzen van fietskleding verleggen, waardoor fietsers de weg met vertrouwen en stijl kunnen overwinnen. Je kunt elk Sportful item vinden op Bikeinn. Met een rijke geschiedenis en een passie voor fietsen, Sportful blijft een vertrouwde keuze voor fietsers die niets anders willen dan het beste.

Ontketen het geest van uitmuntendheid in het fietsen met Sportful

De toewijding van het merk aan uitmuntendheid in het fietsen is duidelijk zichtbaar in zijn uitgebreide assortiment aan Sportful fietskleding. Gemaakt met uiterste zorgvuldigheid, Sportful fietskleding zorgt voor optimaal comfort, prestaties en stijl voor rijders van alle niveaus. Of het nu om wegwielrennen, mountainbiken of een andere discipline gaat, Sportful biedt een antwoord op de diverse behoeften van fietsers met zijn veelzijdige en functionele ontwerpen.
Sportful jerseys zijn de verpersoonlijking van elegantie en functionaliteit. Ontworpen om de aerodynamica en vochtbeheer te verbeteren, bieden deze jerseys fietsers superieur comfort tijdens intense tochten. De innovatieve stoffen die worden gebruikt in Sportful jerseys bieden uitzonderlijke ademend vermogen, vochtafvoerende eigenschappen en UV-bescherming, waardoor rijders zich volledig kunnen richten op hun prestaties terwijl ze een stijlvolle uitstraling behouden.
Sportful bib shorts hebben ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Sportful bib shorts zijn zorgvuldig ontworpen om ongeëvenaard comfort en ondersteuning te bieden tijdens lange uren op het zadel. Door gebruik te maken van geavanceerde ergonomische ontwerpen en premium materialen, Sportful bib shorts garanderen een anatomisch pasvorm, vochtbeheer en spierondersteuning. De hoge dichtheid zitkussens die in de bib shorts zijn geïntegreerd, bieden uitstekende demping en schokabsorptie, waardoor een soepele en aangename rit wordt gegarandeerd.
Sportful handschoenen bieden de beste precisie grip. Sportful handschoenen zijn de perfecte metgezel voor fietsers die meer controle en bescherming zoeken. Deze handschoenen hebben strategisch geplaatste padding om vermoeidheid van de hand te verminderen en een optimale grip op de stuur te bieden. Gemaakt met duurzame materialen, Sportful handschoenen bieden bescherming tegen wegtrillingen en impacten, waardoor een veilige en comfortabele rit wordt gegarandeerd.
Sportful Fiandre is een revolutionaire lijn van fietskleding ontworpen om onvoorspelbare weersomstandigheden aan te kunnen. De Fiandre-collectie bevat jerseys, bib shorts, jassen en accessoires die zijn uitgerust met cutting-edge technologieën zoals Gore-Tex Infinium-stof en Windstopper-membranen. Met uitzonderlijke waterbestendigheid, windbestendigheid en ademend vermogen, Sportful Fiandre kleding houdt fietsers droog, warm en comfortabel, waardoor ze op hun best kunnen presteren ongeacht het weer.