up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Reserveonderdelen fiets

Reserveonderdelen fiets

Vind een breed scala aan Reserveonderdelen-producten voor fiets. Ontdek de beste deals bij bikeinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Reserveonderdelen

Merken in Reserveonderdelen

Vind de reserveonderdelen die je nodig hebt voor je fiets

Bodembeugels
De trapassen op een fiets combineren het crankstel met de fiets en laten het crankstel vrij draaien. U kunt de trapassen kopen bij Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Mavic .

Remmen
De remmen zijn het automatische apparaat dat beweging belemmert door stroom te verbruiken van een bewegend systeem.

Kabels
Kabels worden gebruikt om de versnellingen te controleren op fietsen met uitgeruste aandrijflijnen. Ze bestaan uit twee delen: een binnenkabel en een buitenkabel.

Cassettes
Een cassette is de verzameling tandwielen die op de achterste kern van de fiets zijn geplaatst en stevig op hun plaats worden gehouden met een cassetteborgring met schroefdraad.

Kettingsloten
Kettingsloten zijn opgebouwd uit een set vaste stalen schakels die normaal gesproken in een beschermende nylon hoes en een slot zitten. Om de fiets vast te zetten worden kettingsloten gebruikt.

kettingbladen
Kettingbladen zijn de essentiële versnelling in de machine die uw fiets is. Zij zijn verantwoordelijk voor het overbrengen van de energie.

Krukken
De cranks zijn de arm die in een rechte hoek is verbonden met een roterende handgreep waarmee een ringvormige beweging wordt aangeboden aan of verkregen uit de bar.

Fietsstuur
Het fietsstuur is de stuurcontroller voor fietsen. Het is het equivalent van een helmstok voor fietsen.

Fietspeddels
De fietspeddels zijn het hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het besturen van de fietsen. Met fietspeddels kunnen bestuurders de automatische transmissie van hun voertuig elektrisch draaien.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden